Region

Svet

Zavšen MAC 2020: Pogledajte koji izvođači su dobili prestižne nagrade!

Noć puna emocija i dobre i kvalitetne muzike! Zavšen MAC 2020! Pogledajte koji izvođači su dobili prestižne nagrade na najvećem regionalnom muzičkom događaju! 

Zavšen MAC 2020: Pogledajte koji izvođači su dobili prestižne nagrade! Screenshoot/YoutubeZavršen MAC 2020 koji je emitovan na televiziji Pink. U ovoj spektakularnoj večeri dodeljen je veliki broj prestižnih nagrada, a osim dobre i kvalitetne muzike, ova noć svakako će ostati upamćena i po velikoj količini emocija, ali i suza...

Nagradu za najbolju pop numeru muškog izvođača dobio je Petar Grašo za pesmu "Voli me". Grašo se obratio svima: " Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio nagradu za pop numeru u regiji. Hvala vam što volite moju muziku, nadam se da vas neću izneveriti".

Lena Kovačević ponela je nagradu za najbolju pop numeru žeskog izvođača za pesmu "Dubine" pa se obratila svima: "Hvala puno, ja sam iznenađena, ova nagrada se trese. "Hvala ljudima koji su preokrenuli ne samo moj nego i muzički svet u Srbiji. "Kafe" i naš jezik se sluša i u Africi i u Turskoj! Srećan rođendan mami, mom bratu i mojoj porodici, volim vas".

Nataša Bekvalac dobila nagradu za najbolji muzički video za pesmu "Dođi mami". "Drago mi je što sam osvojila ovu nagradu, ja bih vas pozvala da 14. februara dođete na moj koncert", rekla je Nataša.Sergej Ćetković i "Who see" dobili su nagradu za najbolju pop kolaboraciju za pesmu "Pusti probleme".

"Parni valjak" dobio nagradu za najbolju pop-rok numeru za pesmu "Otkud ti pravo", te se zahvalili publici!

 Dobitnici nagrade za najveći uticaj na muzičku scenu regiona, Buba i Džala se obratili publici: "Želim da se zahvalim svim ljubiteljima naše muzika! Hvala vam puno, velika ljubav za sve vas, drago nam je što smo dobili ovu nagradu, nismo bili u toku! Vidimo se za pola sata na najjačem nastupu večeras! Pozdrav za moju Nanu".

Nagradu za najbolju rok numeru dobio je Van Gogh za numeru "Više te ne volim ko pre".

"Hvala ti kume za ove godine plovidbe i za 50 godina prijateljstva. Poštovana publiko hvala za ovo priznanje koje ste nam dodelili, računajte na svoju decu i naravno na Van Gogh", rekao je Đule.

Nagradu za najbolju muzičku obradu dobile su Frajle i Tijana Dapčević "Negativ". Tijana se obratila svima:

"Je l' ovo moguće? Nismo se nadale, kad smo došle ja sam rekla: "Zamisli da dobijemo nagradu..." Ja sam peta frajla. Ova pesma ima 18 godina, punoletna je. Mnogo sam srećna što imam evergrin u džepu. Hvala svima što ste glasali".

Nina Badrić dobila nagradu za pevačicu godine, pa se zahvalila svima:

"Hvala vam najlepše, iznenađenja jesam, što ne znači da mi ovo ne pripada. Čestitam svim mojim kolegama na nominaciji. Zahvaljujem se mojoj Mariji Šerifović na velikoj podršci. Ovu nagradu ću pokloniti svim autorima koji sarađuju sa mnom. Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam".Nagradu za najbolji koncert dobila je Marija Šerifović za koncert "Druga strana ploče" u Beogradu. "Veliki pozdrav svima, dobro veče svima u Areni noćas, hvala mojoj publici, opet ćemo da oborimo rekorde, živi bili", rekla je Marija.

Saša Matić je dobio nagradu za pevača godine.

Viktor Savić, Nigor, Bane MVP najavili nagradu za najbolju rep hip-hop numeru

Saša Matić je najavio nagradu za neizbrisiv trag u narodnoj muzici, a ova titula dodeljena je Šabanom Šauliću:

"Njegovim imenom će se zvati ova nagrada i ubuduće. Molio bih Ildu Šaulić da dođe i primi ovu nagradu", rekao je Saša Matić, a onda pozvao Ildu Šaulić da dođe na binu i preuzme nagradu.

Nagradu za najbolju alternativnu pop numeru dobili su Buč Kesidi sa pesmom "Nema ljubavi u klubu", te su se obratili svima:

 "Hvala lepo stvarno nismo očekivali da ćemo dobiti išta ove večeri. Hvala našim porodicama, prijateljima, idemo još jače".

Nikola Rokvić i Stevan Anđelković najavili su nagradu za najbolju narodnu folk numeru.Nagradu za najbolju narodnu folk numeru dobila je Aleksandra Prijović za pesmu "Bogata sirotinja", a nakon primanja nagrade ona se obratila svima:

"Hvala vam puno svima, želim da čestitam svim mojim kolegama i organizatorima MAC. Hvala vam još jednom, ljubim vas".

Sledeća nagrada dodeljena je za najbolju trep numeru, a ovu nagradu ponela je Senida za pesmu "Mišići". Senida se odmah obratila svima:

"Hvala puno, hvala svima, znam da volite ovu pesmu, znam da je i vi volite, ja je volim još više jer je vi volite. Hajde da zadržimo te mišiće i hajde da vas čujem".

Nagradu za najbolju pop numeru benda dobio je "Magla bend" sa pesmom "Teatralno".

"Mi čekasmo, čekasmo i dočekasmo, ove godine MAC ide meni. Beograde, Srbijo, Balkan, dobili smo MAC, hvala od srca", rekao je Vladan iz "Magla benda".

Nagradu za najboljeg novog izvođača dobila je Angellina za pesmu "Pile moje".

"Ne znam šta da kažem, nisam ovo očekivala, nisam spremila govor. Ovo ništa ne bi postojalo bez vas, očekujte još pesama. Generalno takmičenje ne postoji, ali ova nagrada mi znači jer to znači da ljudi vole ono što radim. Mnogo sam se zbunila i nisam ovo očekivala. Potrudiću se maksimalno za sledeću godinu i daću svoj maksimum", rekla je uzbuđeno Angelina.

Dodela specijalnog muzičkog priznanja Golden MAC, Milenko Škari vlasnik i organizator MAC zahvalio se svima koji su učestvovali i koji su organizovali ovaj prestižni muzički događaj, a onda su on i Damir Handanović Golden MAC dodelili Senidi.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>