Region

Svet

Peja: Sve žene na Farmi su želele moje telo

Izbačeni farmer Zoran Pejić Peja je nakon izlaska sa Farme izjavio da je najveću podršku imao od bivše žene Zlate, ali i da ima želju da se ona vrati prvom suprugu!

Peja: Sve žene na Farmi su želele moje telo



"On sa njom ima super odnos i ja bih voleo da se njih dvoje pomire! Zašto da ne? Ne znam kakav odnos on sada ima sa suprugom Draganom, ali ako se vole, ja sam za jer su mi oboje dragi" - rekao je Peja, a svoj stav nije promenio iako mu je rečeno da  ga je Hasan pljuvao po medijima.

Peja tvrdi da ga ni jedna žena na imanju nije privukla: "Tamo me nijedna nije opčinila, ali sam video da me Jasmina Ana gleda drugačije od sredine serijala, ali opet, ona je lepa i pametna žena, pa kada sam video da se kod nje nešto dešava, nisam hteo da je omalovažim pa sam joj posvetio pažnju. Ma ne samo ona, Vesna me je isto gledala i tražila je baš pre dva dana da se poljubimo, ali ja sam je odbio jer me takav tip žene ne interesuje! Znam da me je mnogo žena poželelo dok sam bio na farmi pa zato i nisam hteo da ih povredim" - rekao je Peja i objasnio zbog čega je nekoliko puta pitao  farmere koje poze vole u seksu.

"Meni je bila namera da pravim šou, a što se mojih poza tiče, ja volim sve što nije normalno! Ali, na farmi je to bilo nemoguće jer me niko erotski nije privukao" –rekao je Peja uz napomenu da je na Farmu ušao kako bi povratio popularnost i eventualno dobio posao ponovo na televiziji "Pink".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>