TV Show

Parovi

Milica Todorović i Petar Strugar: Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj!

Gosti kod Ognjena Amidžića u emisiji Ami G show bili su Milica Tdorović i Petar Strugar. Pevačica je otkrila detalje njihove veze, pa priznala:  Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš. Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. 

Milica Todorović  i Petar Strugar: Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj! Screenshoot/YoutubeMilica Todorović je bila prva gošća u sinoćnoj emisiji Ami G show i ona je odmah otkrila zašto je šest meseci nije bilo u medijima:

"Pa nisam bila sposobna da gostujem po emisijama. Prošla sam kroz težak emotivni period, ljubavni, teško je kad se rastaneš sa nekim sa kim si bio šest godina. Ja sam uvek iskrena, kad mi se plače, plačem, kad mi se smeje, smejem se."

 

Nakon toga, Ognjen je otvoreno pitao da li ima istine u tome da je u vezi sa glumcem Petrom Strugarom, a ona je, nakon svih nagađanja, priznala da su zajedno već nekoliko meseci i ispričala kako su se upoznali:

"Jesmo u vezi, on nas gleda, moram da mu mahnem. Možda smo malo manje od tri meseca. Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš. Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu "Ljubav manje" i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila. Ništa, ja mu posle napisala poruku "E lep ti konj" i on kao "Hahaha, hvala", bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja."-  ispričala je Milica.
 

Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolić nakon razvoda sačuvali prijateljstvo! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>