Region

Svet

Ljuba Aličić još jednom isprozivao Darka Lazića, nije štedeo reči!

Ljuba Aličić još jednom isprozivao Darka Lazića, nije štedeo reči! Naime, pevač je izjavio da Darko nikada neće pevati kao on, pa ni da se ponovo rodi, te je istakao da je mnogo bolji pevač od njega.

Ljuba Aličić još jednom isprozivao Darka Lazića, nije štedeo reči! Screenshoot/Instagram



Legendarni pevač Ljuba Aličić ponovo je objavio rat svom mlađem kolegi Darku Laziću, za koga i ranije nije imao najlepše reči.

Aličić je izjavio da Darko nikada neće pevati kao on, pa ni da se ponovo rodi, te je istakao da je mnogo bolji pevač od njega.

"Darko je dobar pevač. Bio mi je drag, ali ne znam zašto se toliko promenio. Dolazio je ovde u Šabac svaki drugi dan, a meni se nije javio, iako smo dobri i znam mu roditelje. Darka više neću ceniti i poštovati jer je rekao da sam sujetni matorac. Ne mogu da budem sujetan jer sam mnogo bolji pevač od njega. Da se rodi ponovo, neće pevati ni približno kao ja. Bio sam mu na proslavi kad je dobio sina, pevao sam sat vremena, a posle čujem da sam mu pokvario veselje. Neka mu je na čast." - rekao je Ljuba.


Podsetimo, Aličić je i ranije komentarisao Lazića i njegov poročan život, a ni Darko mu nije ostajao dužan, te njihov rat preko medija traje već mesecima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>