Zadruga

Parovi

Oglasio se otac Dejana Dragojevića! Izgovorene su mnoge laži!

Kako su samoinicijativno napustili "Zadrugu", oni će zbog toga snositi posledice i biti kažnjeni sa po 50.000 evra. Zbog njih je prestao da gleda rijaliti! Oglasio se otac Dejana Dragojevića! Izgovorene su mnoge laži!  

Oglasio se otac Dejana Dragojevića! Izgovorene su mnoge laži! Foto: Facebook



Dejan i Dalila Dragojević sinoć su napustili "Zadrugu", nakon sukoba sa Miljanom Kulić. Njih dvoje su dramili nakon svađe, a potom odlučili da napuste velelepno imanje.

Kako su samoinicijativno napustili "Zadrugu", oni će zbog toga snositi posledice i biti kažnjeni sa po 50.000 evra.

Veliki šef je nakon priloga poslao pismo na adresu Bele kuće, kako bi obavestio zadrugare šta se dogodilo sa Dragojevićima i kakve će posledice snositi.

"Zadrugari, s obzirom na to da su Dalila i Dejan samoinicijativno napustili "Zadrugu", oni su diskvalifikovani i televizija Pink će u skladu sa ugovorima potraživati po 50.000 evra od njih", pročitala je Ivana Krunić.

 

Goran Dragojević, otac Dejana i Davida Dragojevića, se oglasio povodom njihovog bega.

- Zbog Dalile i Dejana sam prestao da gledam "Zadrugu". Izgovorene su mnoge laži! - rekao je Goran posle njihovog napuštanja rijalitija.

- Zaista sam prestao da gledam rijaliti, nemam pojma šta se tamo dešava - dodao je on, ne želeći da komentariše detalje sinoćnjeg događaja.

 

Iako su gledaoci mislili da će se nezvanične jetrve svađati, može se reći da je to učinila samo Dalila koja je u više navrata verbalno napala Anu, ali i Davida.

David je odmah progovorio o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i njegove verenice Ane.

- Odnos Ane i Janjuša je drugarski, ja sam joj i rekao da treba da se druži sa svima, a ne da sedi u ćošku i pada u depresiju ili da beži od nekog, mnogo mi se sviđa kako se ponaša i kako odgovara, lepo i kulturno. A što se tiče Dejana, ja ga ovakvog ne prepoznajem, ja ga pamtim kao vedrog, nasmejanog momka koji je bio zanimljiv druželjubiv,a ovo sada ne znam šta je - rekao je David, a samim tim što je video promenu u Dejanovom ponašanju, otkrio je da je Dalila kriva za to:

- Dalila utiče na Dejana. Vidi se sada to baš jer "Zadruga" nije kao drugi rijaliti programi, ovde se sve prati 24h. Ja sam se od srca izmirio sa bratom, ali on očigledno nije jer je izjavio da je to uzeo sa rezervom i onda ste videli u koliko navrata je loše pričao o meni, a ja se čak nisam ni oglašavao - bio je iskren Dragojević.

Pošto je i sam rekao da ne prepoznaje Dejana u rijalitiju i da to nije osoba sa kojom je proveo detinjstvo, David je priznao i da bi sada bio u sjajnim odnosima sa njim da Dalila nije ušla u njegov život.

Da nema Dalile, da li bi vas dvojica imaju savršen odnos, ali i dobar odnos sa majkom Biljanom?

- Naravno, on je moj mlađi brat, volim ga najviše, ali ove stvari što radi sada nemaju opravdanje - bio je kratak, ali jasan Dragojević.

Jedna od gorućih tema bio je sumnjiv odnos Dalile i Stefana Karića gde su Dalilu sačekale kritike jer je udata žena. David je ovog puta rekao da je sve moguće kada je ona u pitanju jer će sve uraditi zbog snimaka i pitanja, čak iako to nije istina.

- Kod Dalile je sve moguće - rekao je on.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo/Informer

Povezane vesti:


>