Zadruga

Parovi

Jelena Pešić nije štedela Dalilu: Udarila si i Vladimira i mene gde smo najslabiji!

Ovoga puta nije htela da prećuti. Jelena Pešić nije štedela reči o Dalili Dragojević, pa joj poručila pred svima: Zlo će te pojesti! Udarila si i Vladimira i mene gde smo najslabiji!

Jelena Pešić nije štedela Dalilu: Udarila si i Vladimira i mene gde smo najslabiji! Screenshoot/Youtube



Pitanje na "Igri istine" Ermina Pašović je uputila Jeleni Pešić:

"Kako je tvoje mišljenje o Dalili?" - upitala je Pašovićeva Jelenu.

"Dalila je danas ili juče, kada sam rekla da je David trebalo da bude sačekan, ona je na to dobacila da je nebitno da li je prišla Davidu, nego je rekla da je bitno što je prišla mojoj porodici i donela poklon. Moraš da naučiš da kada se nešto pokloni, to se nikad ne prebacuje. To je situacija broj jedan, broj dva, Peca ima Daunov sindrom. Miljana mi je rekla da si ja treba da brinem o bratu i porodici." - krenula je Jelena Pešić.

"Ne, rekla je: "Bitno je da imaš savršenu porodicu". Onako kroz osmeh." - ubacila se Miljana Kulić.

"Sram i stid da te bude, znaš ko u mojoj porodici ima Daunov sindrom. Sram i stid da te bude. Ako se iko obradovao tom detetu, to sam ja bila." - pravdala se Dalila.

"Večeras mi je dobacila, nešto u fazonu da sam ja zla, jedino zlo u mojoj kući i da se zbog toga dešava to što se dešava u mojoj kući. Ne mogu da imam dobro mišljenje o njoj."- nastavila je Jelena.



"Odvratna si, sram te bilo." - uzvratila je Dalila.

"Da li si mi prebacila što si poklonila mom bratu nešto? Udarila si i Vladimira i mene gde smo najslabiji. Ja sam ponosna što imam takvog brata, nađi drugu slabu tačku. Imam jako mišljenje o njoj, ona je zlo, gađa ljude gde su im najslabije tačke. Iskompleksirana je i zla, zlo će je pojesti." - zaključila je Pešićeva.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>