Svet

Region

Od autora bestselera - Kad jaganjci utihnu, stiže novi triler - Kari Mora!

Od autora bestselera "Kad jaganjci utihnu", stiže novi triler "Kari Mora"! Čuveni autor Tomas Haris napisao je novi roman pod nazivom Kari Mora, priču o zlu, pohlepi i posledicama mračne opsesije. Nakon trideset miliona prodatih primeraka knjige "Kad jaganjci utihnu", legendarni pisac koji je stvorio Hanibala Lektera vraća se s novim napetim trilerom.

Od autora bestselera - Kad jaganjci utihnu, stiže novi triler - Kari Mora! Svet Plus



Iako nova knjiga nema veze sa dosadašnjim serijalom o ozloglašenom Hanibalu Lekteru, autor je zadržao prepoznatljiv stil pisanja. Elementi zavisti, mračnih opsesija i borbe za opstanak prepliću se sa zlom, koje je utkano u svaku stranicu.

Glavna junakinja romana Kari Mora pobegla je od revolucije u potrazi za novim početkom. U Majamiju, naizgled zaštićena, radi razne poslove da bi preživela. S druge strane, lep, ali obeležen ratom, nemilosrdni ubica Hans-Peter Šnajder zarađuje za život tako što ostvaruje najsurovije i najmorbidnije fantazije bogatih i moćnih. Predvodnik je grupe beskrupuloznih ljudi koji tragaju za blagom – dvadeset pet miliona dolara u zlatnim polugama leži skriveno ispod vile koja je nekada pripadala Pablu Eskobaru, kolumbijskom kralju droge. Svojom neobičnom i zastrašujućom pojavom Hans-Peter u ljudima izaziva gađenje i strah, ali on ne mari za to. Jer kad prepoznaju čudovište u njemu, obično je već kasno. Sve dok ne izabere Kari Moru, ženu koja se ne plaši da pogleda demona pravo u oči.

Američki pisac Tomas Haris najpoznatiji je po romanima o Hanibalu Lekteru. Rođen je 1941. godine u Džeksonu, u Tenesiju. Diplomirao je engleski jezik, a kad se preselio u Njujork, postao je dopisnik agencije Asošijeted pres. Dobitnik je mnogih prestižnih nagrada i priznanja, a kuriozitet je da od 1976. godine nije dao nijedan intervju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>