Zadruga

Parovi

Stefan Karić dao završnu reč o odnosu sa Dalilom, ona se naljutila!

Stefan Karić dao završnu reč o odnosu sa Dalilom, ona se naljutila na njega što nema emocije prema njoj?! Da bi skrenula sa teme napala Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

Stefan Karić dao završnu reč o odnosu sa Dalilom, ona se naljutila! Screenshoot/Youtube



Najispraćenija priča u emisiji "Pitanja novinara" je bila ona da li je Dalila Dragojević zaljubljena u Stefana Karića, zbog čega su zadrugari osetili potrebu da prokomentarišu situaciju .

Stefan Karić je poželeo da da završnu reč u velikoj polemici o odnosu između Dalile Dragojević i njega u emisiji "Pitanja novinara".

"Ispašće da se perem. Nije mi jasno, Dalila se brani da nije igra. Mislim da bi joj više odgovaralo da je igra." - rekao je Stefan.

"Rekla sam da mi više odgovara da kažu da je igra, nego da laprdaju ovde. Ja sam kriva, završena priča. Ti nisi ništa rekao, ni ovo, ni ono." - rekla je ljutio Dalila.


"Izvinjavam se ako je bilo šta shvatila kao znak, ne želim nigde da se mešam." - ispričao je Karić.

Dalila je ponovo počela da skrene sa teme, pa je napala Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.



 

Supružnici Dalila i Dejan Dragojević legli su u krevet i porazgovarali nakon burne emisiji "Pitanja novinara", u kojoj je glavna tema bila Dalilin odnos prema Stefanu Kariću. Dragojevićeva svalila krivicu na supruga! Ispala sam negativac!
 

Hitno je izveden iz rijalitija Zadruga! Vladimir Tomović u bolnici!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>