Lepota

Ljubav

Verovali ili ne, ona ima 72 godine! Pogledajte šta radi!

Verovali ili ne, Natalija ima 72 godine! Zbog ovoga izgleda 30 godina mlađe! Pogledajte šta radi da bi izgledala ovako! Jutarnje vežbe za istezanje i ustajanje najkasnije u 7 je nešto što baš nikada ne preskače.

Verovali ili ne, ona ima 72 godine! Pogledajte šta radi! Screenshoot/Youtube



Ruska glumica Natalija Varli ima 72 godine, ali definitivno izgleda bar 30 godina mlađe!

 

Kako je to moguće? Ovako:

- Natalija se striktno drži svoje dnevne rutine koju nikada ne menja - uvek se budi najkasnije u 7, a uveče leže najkasnije do 23 sata. Čvrsto veruje datelo mora da se lepo odmori i oporavi, kroz dovoljno sna, i ponovo prikupi snagu nakon dana punog obaveza. Osim dobrog izgleda i mladolikosti, Natalija ovako čuva i zdravlje.

 

- Toplo-hladno tuširanje je obavezno svakoga dana. Naime, treba da se kupate što toplijom vodom (do granice izdržljivosti) oko 3 minuta, a zatim prebacite na što hladniju 1 minut.

- Jutarnje vežbe za istezanje su nešto što Natalija takođe nikada ne preskače.

- Jedno od pravila koja Natalija poštuje, a za koja veruje da takođe doprinose zdravlju i mladolikosti, jeste to što ne čita horoskope, ne gleda vesti pre večere i živi u skladu sa svojom savešću i biblijskim zapovestima.




 

"Povukla se i živi u jednoj seoskoj kući. Retko dolazi u Moskvu. Radije obilazi razne manastire, redovno ide u crkvu. Vodi život koji joj i te kako prija", rekao je jedan Natalijin prijatelj.

Glavni izvor njene snage i vitalnosti, kaže Natalija, jesu njena deca i unuci. Oni su ujedno i njena inspiracija i volja za životom, novim postignućima i uspesima.

"Po deci vidite koliko vreme brzo prolazi i shvatate da nije važno koliko ste stihova napisali, koliko st euloga odigrali... Ništa nije bolje nego biti majka. Taj posao nikad niste završili, niti ćete ikada", poručila je Natalija u jednom od veoma retkih intervjua.
 

Svaki znak horoskopa je lud za nečim! Neverovatno precizno!






Osim lepe kože, ono što "upada u oči" svakako je i Natalijina kvalitetna, veoma gusta kosa. Glumica tvrdi da je pere baš svakog dana najobičnijim šamponom.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>