Style

Ljubav

Veliki poslovni horoskop za 2020. godinu: Ovan ozbiljne promene!

Veliki poslovni horoskop za 2020. godinu! Kakvi poslovni aspekti očekuju vaš znak? Da li ćete promeniti posao, pokrenuti svoj, dobiti veću platu, napredovati... Ovan ozbiljne promene! Vodolija spremna da pokrene svoj posao, Strelac očekuje pomake, a Škorpija profitabilnost...

Veliki poslovni horoskop za 2020. godinu: Ovan ozbiljne promene! Svet Plus



OVAN

Poslovni segment zahtevaće od vas više pažnje i posvećenosti nego do sada. Ozbiljne promene se dešavaju u ovom sektoru i vi morate biti spremni u svakom momentu da odreagujete na pravi način. Od vas će se zahtevati visok nivo odgovornosti a pojedini Ovnovi mogu da očekuju i napredovanje i dosta jače pozicije nego do sada. No, to neće funkcionisati bez pritiska i otežanja, pogotovo u drugom delu godine. Ukoliko niste pripremljeni da date svoj maksimum, možete biti neprijatno razočarani otežanim odnosima sa saradnicima i naredeđenima, kao i kritikama na svoj račun, pogotovo od jeseni 2020. Ova godina od vas zahteva štedljivost i proračunatost, a ne rasipanje na polju finansija.

BIK

Poslovno je pred vama jedna dosta jaka godina. Bez obzira da li ćete se odlučiti da ostanete tu gde jeste ili da napravite neke radikalne promene – potpuni poslovni zaokret, promenu radnog mesta, preseljenje zbog posla – apsolutno ste podržani i vaši planovi mogu krenuti ka ostvarenju. Naročito je za ovako nešto pogodan period tokom prolećnih meseci. Još jedan dobar momenat za velike promene je u periodu avgust – oktobar 2020 godine. Vaši ciljevi jesu podržani tokom nastupajuće godine, pogotovo ukoliko duže vreme radite na njima. Možete se uključiti u projekte koji će od vas zahtevati veliku posvećenost. Finansijski je ovo stabilna godina, naročito njen drugi deo.

BLIZANCI

Bilo poboljšanja, bilo promene vezane za posao u ovoj godini dolaze postepeno – možda sporije nego što se vi nadate, ali stižu svakako. Mnogi od vas već duže vreme imaju velike planove, a te planove je moguće ostvariti najpre tokom prolećnih meseci, a onda i od jeseni naredne godine. Ukoliko se vaša razmišljanja vezuju za inostranstvo, bilo kroz saradnju bilo kroz odlazak – onda na to računajte tek od septembra meseca pa na dalje mada prvi, početni koraci mogu biti tokom aprila i maja. U ovoj godini ćete rešiti mnoga pitanja započeta tokom 2019. godine, a jedno od njih će biti i vezano za stabilnost vaših finansija. Ovde vam svakako sledi oporavak, postepen ali konstantan.

RAK

Pred vama je vrlo ozbiljna, a samim tim i zahtevna poslovna godina. Od vas će se očekivati velika posvećenost i odgovornost prema svakom segmentu poslovnog života. S jedne strane, izvesno je da ćete trpeti pritisak, no sa druge – bićete izuzetno motivisani jer ćete shvatati da se ovakva prilika ne ukazuje baš često u životu i želećete da je iskoristite do maksimuma. Velika dešavanja krenuće u drugom delu godine, ali samim tim – i pritisak na vas će se pojačati. Vodite računa da u tom periodu dobro odmerite i svoje snage ali i realne mogućnosti. Ne odlučujte na brzinu. Što se finansjiskog segmenta tiče, budite nešto pažljiviji tokom maja i juna – u ovom periodu imate više troškova i nije trenutak za investicije.


LAV

Za vas je ovo jedna od jačih poslovnih godina – Ne znači da će biti iole lagana, ali ovo jeste period u kojem će se od vas zahtevati odgovornost I posvećenost što će rezultovati jakim poslovnim šansama I prilikama da napravite velike promene. Mnogi od vas će tokom 2020. promeniti radno mesto, započeti sa privatnim poslom ili napredovati u karijeri. Najznačajniji je drugi deo godine, koji će istovremeno biti izuzetno naporan I zahtevan, ali I postaviti prave temelje za vašu poslovnu budućnost. Finansijski, ovo je godina u kojoj ćete solidno zaraditi ali istovremeno I godina u kojoj morate pametnije I štedljivije raspolagati novcem. Moguće su zarade I od dodatnih ili dopunskih poslovnih angažmana.

DEVICA

Prva polovina godine neće doneti neke velike promene u poslovnom segmentu. Vi ćete imati mnogo elana, mnogo novih ideja I veliku posvećenost I trud kada je posao u pitanju, ali nećete videti nikakve konkretne pomake. Postoje naznake za neka sitnija napredovanja tokom perioda mart – maj, ali ne bih rekla da će ovo ispuniti vaša očekivanja. Ne brinite, ovo je samo uvod – ulaskom u jul mesec ulazite u period velikih poslovnih promena I tumbanja. Situacije će se jako ubrzati, a od septembra su mogući I veliki pomaci, unapređenja. Moguće je da ćete u ovoj godini da se zbog posla i preselite i promenite lokaciju. Finansijski – očekuje vas dosta stabilna i mirna godina. Moguća kupvina nekretnine.



VAGA

Za Vage je ovo vrlo ozbiljna poslovna godina. Prvi deo 2020. će vam dati ogromnu količinu energije i želju da se maksimalno potrudite i dokažete i sebi i drugima. Slede vam novi poslovni projekti, nova idejna rešenja i velika količina kreativnosti i inspiracije. No, za konkretne rezultate i dešavanja moraćete ipak da sačekate drugi deo godine, i to najpre period od avgusta pa na dalje. Ukoliko ste pokrenuli privatni posao – sada ćete se izboriti za svoje “mesto pod suncem”. Vagama su tada mogući I preseci u smislu prelaska na novi posao, unapređenja – generalno – veliki pomaci u karijeri. Finansijski je ovo izuzetno jaka godina za vas. Bićete stabilni, dokle god kontrolišete svoju pojačanu potrebu za trošenjem.

ŠKORPIJA

Ukoliko pravilo usmerite sebe i date svoj maksimum – ovo bi mogla biti jedna od uspešnijih i profitabilnijih godina za vas. Doduše, njen prvi deo će biti mirniji i stabilniji i biće vam lakše da donesete prave odluke koje doprinose jačanju vaših pozicija ili napredovanju. Ostvarićete kontakte sa jakim ljudima i proširiti svoje dejstvo i uticaj. Oni koji planiraju privatni biznis, verovatno će ga pokrenuti tokom prolećnih meseci. Drugi deo godine ipak od vas zahteva veće angažovanje, borbu na više frontova i pojačano ulaganje napora. Iako povremeno stresan – ovaj period će pokrenuti onaj suštinski deo vas – borca, željnog pobede. Finansijski je ovo izuzetno jaka godina koja će vas u potpunosti stabilizovati.

STRELAC

U 2020. nastavljate sa ozbiljnim poslovnim pomacima koje ste započeli tokom prethodne godine. Jedan veliki deo ste već obavili – sada morate prionuti na posao da biste ojačali trenutne pozicije. Morate biti konkretni, racionalni, praktični – i ići malim koracima, ali stabilno napred. Trud koji budete ulagali u prvom delu godine doneće velike pomake i poslovne rezultate od jula meseca 2020. Vi tada ulazite u period promena, a moguće je da će mnogi Strelčevi zaploviti i u vode privatnog biznisa i unovčiti svoje ideje i kreativnost. Takođe – neki od vas će dobiti ponudu za bolji posao ili posao sa jačom pozicijom. Po pitanju finansija – godina ulaganja, ali onih pametnih – koja će vam se isplatiti.

JARAC

Iako je 2020. i poslovno dobra godina po vas, ipak u njoj neće sve ići glatko kao na polju ljubavi. Prvi deo godine je mirniji i maksimalno ga iskoristite – pokrenite poslovne projekte koje ste planirali, stupite u kontakt sa osobama koje će vam biti od značaja kasnije. Proleće će biti pomalo zahtevno jer će se na vas odjednom sručiti velika količina obaveza, ali ćete dobrom organizacijom to uspeti da prevaziđete. No, drugi deo godine je dosta naporan – moguće je da ćete funkcionisati na više strana i paralelno obavljati i privatni posao ali i onaj za poslodavca. Ne iscrpljujte se i ne precenjujte svoje snage. Finansijski – očekujte bolju godinu, a period stabilizacije kreće od marta meseca.

VODOLIJA

Odlična poslovna godina je pred vama, naročito za one koji se bave privatnim poslom ili planiraju njegovo pokretanje. No, ni ostali neće proći ni malo loše. Naglašeno ste odgovorni, izuzetno usmereni na kvalitet onoga što radite, ali istovremeno – I spremni da uvodite promene koje će dati dobre rezultate. Malo naporniji period za vas je drugi deo godine, kada će količina obaveza koju ste preuzeli na sebe biti zaista prevelika. No, nećete moći da odbijate posao pa ćete ići do svojih krajnjih granica. Pokušajte da se bolje organizujete, mada se mora priznati da će to biti teško u ovom periodu. Po pitanju finansija – pare će vas jednostavno hteti u ovoj godini. Pred vama je izuzetno plodonosna 2020-a.

RIBE

Godina podrške, godina realnih planova I ostvarenja istih. Godina kada je vaš trud nagrađen I primećen. Takođe – godina kada imate pravu motivaciju I prave ideje, a istovremeno – dovoljno strpljenja I upornosti I da ih ostvarite. Mnogi od vas će dobiti jače odgovornosti, veća zaduženja I biće potrebno da se maksimalno posvetite I prionete na posao. Ukoliko se u 2020-oj odlučite da promenite posao, to će biti odluka koja je donesena nakon dobrog I studioznog razmišljanja. Nemate nameru da ulazite ni u šta za šta niste stopostotno sigurni da će dati svoje rezultate. Drugi deo godine je jako profitabilan po vas I moguće je da ćete u tom periodu biti I dodatno poslovno angažovani.

Viber

Autor: Olga Savić
Izvor: Venerasapapilotnom.com

Povezane vesti:


>