Zadruga

Parovi

Paklena Zadrugovizija! Pobednici Facebooka, stručnog i novinarskog žirija! (VIDEO)

Na velikoj sceni u Šimanovcima priređen je pravi spektakl "Paklena Zadrugovizija", a nakon svega došlo je vreme i da se proglase pobednici u nekoliko kategorija. Pobednici Facebooka, stručnog i novinarskog žirija!

Paklena Zadrugovizija! Pobednici Facebooka, stručnog i novinarskog žirija! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kao i do sada, pobednike je birao stručni žiri i novinarski žiri, kao i gledaoci i to na dva načina - SMS glasovima i glasanjem na društvenoj mreži Fejsbuk.

Publika je najviše glasova uputila Edu Fetiću, koji je na poklon dobio poklon paket i novčanu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Nisam očekivao ovo! - rekao je Edis.

Svoje stavove i glasove ove noći izneli su pripadnici sedme sile, a novinarki žiri je bio na mukama. Nakon nekoliko minuta novinari su odlučili da pobedu u ovoj kategoriji odnese Tara Simov koja je dobila 10 hiljada dinara kao nagradu.

Prvo ću sve slatko da kupim. Neki šampon zbog crva i nešto slatko. Moraću da razmislim da li ću nešto kupiti Mateji - rekla je Tara Simov.

Stručni žiri je odlučio da pobedu u njihovoj kategoriji odnese Milan Petković. Njena su zadrugari u bekstejdžu pozdravili ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a Petković je počeo da plače od sreće. Ovaj zadrugar kao nagradu dobio je 10 hiljada dinara, poklon paket, ali mu je omogućeno i korišćenje mašine za pranje i sušenje veša. Osim toga, Milan je kao nagradu dobio pravo da na jedan dan poseti svoju porodicu.

Stvarno... Nemam komentar, nemam šta da kažem. Izvini Janjuše - rekao je Milan koji je bio i više nego šokiran.
 

Torta se u rijalitiju bori za Draganu, a evo kako izgleda njegova supruga!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>