Region

Svet

Region

Serija Grupa deveta epizoda: Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku!

Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku! Serija "Grupa" deveta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a 8. decembra u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri!

Serija Grupa deveta epizoda: Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku! Promo




U predhodnoj epizodi:

Posle tri meseca boravka u popravnom domu Stanislav se vratio kući. Petra kaže Stanislavu da nema više volje da nastavi emotivnu vezu sa njim. On ravnodušno prihvata njihov raskid. Petri je sada puno bliži Vanja. Vanja, koji je ušao u biznis sa kriptovalutama, nikako ne može da se pomiri sa tim da je njegov brat Luka mrtav. Vlasnik hotela, kontroverzni biznismen, Strahinja, vratio se u Beograd. Policija je saznala za to i postavila prislušne uređaje u njegov apartman. 
 

Serija Dug moru deseta epizoda: Anđa dolazi u Beograd da vidi Renkovu bebu!




Deveta epizoda:

Policajka Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku koji je ozbiljno zagazio u kriminalne vode. Njih dvoje su u tajnoj intimnoj vezi. Jakšićka od njega zahteva da stupi u bliski kontakt sa zatvorenicima koji pripadaju borčanskom klanu. 

Njen momak se plaši tog klana jer njegovi pripadnici pokazuju izrazitu netrpeljivost prema njemu. Vanja saznaje da je Petrina majka bila u zatvoru zato što je ubila Petrinog oca. Petra kaže Vanji da ne želi više da krije drogu u svom stanu.  

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>