Region

Svet

Psihomodo pop veliko interesovanje! Dodatnih 50 ulaznica za koncert!

Psihomodo pop veliko interesovanje! Ulaznice za oba srpska koncerta zagrebačkog punk rock benda Psihomodo Pop planule su u rekordnom roku! Dodatnih 50 ulaznica za koncert! 

Psihomodo pop veliko interesovanje! Dodatnih 50 ulaznica za koncert! Promo



Zbog velikog interesovanja, organizator pušta dodatnih 50 ulaznica na dan koncerta u Beogradu!

Ulaznice za oba srpska koncerta zagrebačkog punk rock benda Psihomodo Pop planule su u rekordnom roku - i novosadski klub Dom kulture 28.11. i beogradska Amerikana Doma omladine 29.11. postali su premali za kultni bend poznat po sjajnim svirkama i odličnoj atmosferi.

Harizmatični frontmen Davor Gobac i Psihići upravo su izdali novi album ''Digitalno nebo'', posvećen njihovom prerano preminulom bubnjaru Tigranu Kaleboti.

Grupa će premijerno izvesti nove numere na gore pomenutim koncertima, dok se fanovi uveliko raduju čuvenim hitovima ''Frida'', ''Ja volim samo sebe'', ''Kad' sam imao 16'' i ostalim numerama iz fascinantnog Psihomodovog opusa.



Kao specijalni gost nastupa bend Love Hunters, čiji je frontmen Milan Mumin dobitnik Oktobarske nagrade za životno delo i doprinos kulturi grada Novog Sada.

Ulaz se otvara u 20h, Huntersi nastupaju u 21 čas, dok Psihomodo izlaze na binu u 21:45h. Dodatne ulaznice za beogradski koncert mogu se nabaviti online OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>