Region

Svet

Region

Serija Dug moru osma epizoda: Perišu zatiče neprijatno iznenađenje! (VIDEO)

Serija "Dug moru" osma epizoda, "Dete" biće emitovana u nedelju 24. novembra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 15. novembra sa početkom u 20 časova. U potrazi za rešenjem i starim prijateljima dolazi u Beograd. Ispred zgrade Perišu zatiče neprijatno iznenađenje! Milutin dovozi Olgu!

Serija Dug moru osma epizoda: Perišu zatiče neprijatno iznenađenje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne?

U predhodnoje epizodi:

Đorđe je drugi čovek, od kada je video svoju mrtvu kćerku. U neočekivano spontanom razgovoru, Đorđe se poveri Periši, kaže mu da je došao na Lušticu da se ubije. Saznajemo da Đorđe nosi tešku krivicu zbog načina života koji je vodio i zanemarivanja najbližih koji su ga voleli i bez kojih je ostao. 

Renko se oprašta od Anđe bez reči i od meštana, uz malo reči. Odlazi sa Rosa. Sa Rosa ubrzo nestaje i Đorđe, koji ostavlja prepunu sobu cveća i ruzmarina koje pronađe Valentina. 



Osma epizoda "Dug moru":

Olga se budi u Milutinovom apartmanu. Postiđena je svojim pijanstvom od prethodne večeri i zbunjena što se Milutin prema njoj ponaša lepo i nežno. Olgu dodatno uznemirava saznanje da je jednom pomogao njenoj majci Svetlani i opaska da nedovoljno razgovara sa ocem. Olga je već prepuna pitanja o sudbini njene majke i razlozima za njen nestanak.

Periša nije uspeo u Tivtu da reši problem svog duga prema Milutinu. U potrazi za rešenjem i starim prijateljima dolazi u Beograd. Ispred zgrade zatiče neprijatno iznenađenje: Milutin dovozi Olgu.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>