Region

Svet

Rat ne prestaje! Svi su navalili na brend koji se zove Halid Muslimović!

Rat pevača i bivše ljubavnice ne prestaje! Ponovo se našao u centru skandala, i to zbog sukoba sa kolegom koji je sada dobio novi obrt, a u jeku novih dešavanja nije propustio da pomene i sudski postupak sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić. Svi su navalili na brend koji se zove Halid Muslimović - smatra pevač.

Rat ne prestaje! Svi su navalili na brend koji se zove Halid Muslimović! Screenshoot/Instagram



Ermin Erko Elezović, pevač koji skoro 30 godina pokušava da naplati dug od 32.000 evra od Halida Muslimovića, podneo je zahtev sudu u Prijedoru da se pokrene postupak za oduzimanje pokretne imovine i putnih isprava folkeru, nakon čega ga je Muslimović izvređao, piše "Kurir".

- Ma, kakvo oduzimanje imovine? Ermin Elezović laže i blefira. Čovek mi duguje pare koje sam pozajmio kad je meni bilo najteže, za vreme rata. Sud je prihvatio neke stvari koje nemaju veze s tim postupkom. Bio sam nemoćan u Jagodini i oni su radili šta su hteli. Došlo je do toga da oni to ne mogu realizovati. On je jedan običan krpelj, lešinar, laže - kazao je Halid za Avaz.

Halid se osvrnuo i na bivšu ljubavnicu Sonju, sa kojom se sudi budući da ga je optužila da ju je fizički napao i da joj duguje 107.000 evra.

"Nije da me boli, ali nije mi ni svejedno. Svi su navalili na brend koji se zove Halid Muslimović, a to nije baš lako srušiti. Imam milionske preglede i fanove i to se ne ruši. Čekam da se ovaj cirkus završi, da se rešim toga, da stavim tačku." - rekao je on, aludirajući na Sonju.
 

Ispovest ljubavnice koju je Halid Muslimović navodno pretukao! On je monstrum!





Bašićeva mu je odmah uzvratila.

"Kad će Halid sebe da upita zašto ima suđenja i zašto je krivično gonjen? Ako iko kleveta čim zine, to je on, dokaz je sud. Sud je pravda, a nad sudom je Bog. Dosta je bilo uništavanja nevinih ljudi i njihove dece da bi svoju hranio. Halide, nisi iznad Boga! Spremaj se za svoj kraj, jer veruj, stigao ti je." - izjavila je Sonja za pomenuti list.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>