Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 22. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 22. novembar 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Možete biti prekomerno osetljivi i u kontaktu sa okolinom otkrivati svoje slabosti. Potražite savet od bliske osobe.

LJUBAV
Slobodnima će nedostajati ljubav, toplina, nežnost, sve što ide u paru sa ispunjenim emotivnim životom. Zauzeti će se u velikoj meri oslanjati na partnera.

POSAO
Unervozićete se jer jedan posao nikako nećete uspevati da privedete kraju. Sa druge strane, na polju finansija očekuje vas pozitivan razvoj događaja.

ZDRAVLJE
Povedite više računa o svom zdravlju.



Bik 21.4.-21.5.

Bićete spori i neorganizovani. U večernjim satima jedino što ćete želeti jeste da se sklonite od gužve. Prijaće vam kućna atmosfera.

LJUBAV
Oni koji su u vezi mogu se nadati idili u ljubavi. Slobodni će, sa druge strane, biti iziritirani nečim što će saznati o osobi koja im se dopada.

POSAO
Iako ćete i sami biti svesni da na poslu niste pružili svoj maksimum, smetaće vam činjenica da su vrednije kolege dobile pohvale na svoj račun, a vi niste.

ZDRAVLJE
Bićete zimogrožljivi.


Blizanci 22.5.- 21.6.

U prvom delu dana sve će vam nekako smetati. Bićete iziritirani usled preosetljivosti. Kasnije ćete se primiriti i biti spokojni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nemojte pred partnera postavljati visoke zahteve kako ne biste bez preke potrebe narušili harmoniju u vezi. Slobodni će se osećati neprimetnim.

POSAO
Ovaj dan može biti izazovan na polju posla. Vaši planovi teško će se realizovati jer ćete biti neorganizovani, nestrpljivi i hiroviti.

ZDRAVLJE
Preterivaćete i u jelu i u piću.


Rak 22.6. - 22.7.

Shvatićete da ste po nekim pitanjima bili isuviše popustljivi, međutim, nećete želeti da u zadnji čas menjate svoj pristup u kontaktu sa ljudima iz okruženja.

LJUBAV
Ako ste slobodni, emotivno vezivanje vam neće biti ni na kraj pameti. Zauzeti će imati dobar odnos sa partnerom, ali romantika će izostati.

POSAO
Na radnom mestu dešavaće se određene promene koje ste priželjkivali. Sa druge strane, možete imati razmirice sa jednim od kolega.

ZDRAVLJE
Izbegavajte obilne obroke.
 

Šta vas očekuje posle 40. godine: Rak uživa u mudrosti, Strelac zauvek mlad...

Najveći stereotipi i istine o znacima horoskopa: Blizanac je dvoličan?!

U kom znaku horoskopa je rođena vaša ljubav?




Lav 23.7.- 22.8.

Ako pustite da sve što vam je bitno zavisi od drugih, razočaraćete se. Usredsredite se na sebe, svoje potrebe i mogućnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, današnji dan nije dobar za pokretanje razgovora na ozbiljne teme. Slobodni će imati previsoka očekivanja u ljubavi.

POSAO
Imaćete utisak da niste dovoljno kompetentni kako biste samostalno izašli na kraj sa jednim poslovnim izazovom. Faliće vam hrabrosti i odlučnosti.

ZDRAVLJE
Negujte se više


Devica 23.8. - 22.9.

Nervoza i napetost obojiće vam atmosferu današnjeg dana. Ukoliko ste u mogućnosti, bavite se nekim trivijalnijim temama.

LJUBAV
Slobodni će steći utisak da je nova ljubav poslednja stvar koja im je u ovom trenutku potrebna. Zauzeti će imati sitne razmirice sa partnerom.

POSAO
Bićete vrlo odgovorni. Ceo dan ćete razmišljati o poslu i ostalim obavezama iz praktične sfere svog života. Nažalost, ništa nećete uspeti da uradite do kraja.

ZDRAVLJE
Želudac vam je osetljiv.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vi ćete se osećati dobro u svojoj koži, ali mnogi oko vas neće. Svoje želje nastojte da ostvarite samostalno. Udovoljite sebi.

LJUBAV
Ako ste slobodni, prepustićete se maštarenju, a pojedini i flertu sa jednom atraktivnom, ali zauzetom osobom. Oni koji su u vezi, održavaće dobar odnos sa partnerom.

POSAO
Ovaj dan treba da iskoristite tako što ćete se odmoriti od posla. U prethodnom periodu bili ste dovoljno vredni. Vreme je da se opustite i napunite baterije.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas vam, može se reći, neće biti ni do čega. Ljudi će vam dosađivati i crpeti vašu energiju, pa ćete rešiti da se na trenutak isključite iz svih dešavanja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, od partnera ćete zahtevati više pažnje, topline i nežnosti. Slobodni će biti isuviše lenji da bi išta preduzeli po pitanju osobe koja im se dopada.

POSAO
Pitaćete se da li vaše poslovno okruženje prepoznaje i ceni vaše kvalitete u dovoljnoj meri. Smatraćete da zaslužujete povišicu.

ZDRAVLJE
Bićete skloni prejedanju.
 

Kakvog muškarca zaslužuješ: Devica strpljivog, Škorpija strastvenog...




Strelac 21.11.- 21.12.

Mnogo je toga što želite, međutim, postavlja se pitanje koliko zaista radite na sebi. Ovo je dan za sabiranje utisaka.

LJUBAV
Slobodni će se osećati nesigurno. Biće jako stidljivi u društvu zbog čega će ostavljati pogrešan utisak na potencijalne partnere. Zauzeti će biti naporni svom partneru.

POSAO
Vaše poslovne ambicije nisu sasvim u skladu sa datim mogućnostima. Biće potrebno da promenite svoj ugao posmatranja, kao i da se naučite strpljenju.

ZDRAVLJE
Možete patiti od nesanice.


Jarac 22.12.- 19.1.

Pratiće vas umor, ali i osećaj bespomoćnosti. Ne bi bilo loše da sve aktivnosti svedete na minimum i pronađete adekvatan način da se okrepite.

LJUBAV
Slobodni će biti skloni idealizaciji potencijalnog partnera. Razočarenja su neminovna. Zauzeti će biti preosetljivi i u svom emotivnom odnosu forsirati pogrešne stvari.

POSAO
Bićete skloni pravljenju grešaka, pa tako danas nije preporučljivo da preuzimate na sebe poslovne obaveze koje zahtevaju fokus i pedantnost.

ZDRAVLJE
Moguće su upale i infekcije.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas bi bilo najbolje da se ne obazirete na sve ono što ne možete odmah i lako da rešite. Opustite se i gledajte unapred.

LJUBAV
Vi i partner sukobljavaćete se oko nekih možda i krucijalnih pitanja koja se tiču vaše veze. Slobodnima će nedostajati neko pored koga bi se osećali zaštićeno.

POSAO
Najpre ćete objektivno sagledavati svoje poslovne mogućnosti, ali ćete se kasnije sve više i više prepuštati negativnim mislima na tu temu.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u kostima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Okolina će vas doživljavati čudno. Možete ostati neshvaćeni. Srećom, vi se zbog toga ni najmanje nećete sekirati.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, nedostatak dešavanja na emotivnom planu neće imati nikakvog specijalnog uticaja na vaše raspoloženje. Zauzeti će biti nezainteresovani za partnera.

POSAO
Razmišljaćete o mogućnostima pokretanja privatnog biznisa.

ZDRAVLJE
Nećete imati problema sa zdravljem.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>