Style

Ljubav

Zlatna pravila mode: Žena sa stilom ne nosi ovo nikada!

Ovo su zlatna pravila mode koje poštuju Francuskinje! Njihov fenomenalan stil se zasniva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti, ali za dobar izgled važno je i šta odbijate da nosite. Žena sa stilom ne nosi ovo nikada!

Zlatna pravila mode: Žena sa stilom ne nosi ovo nikada! Svet PlusKada kažemo elegancija i prefinjenost, prva asocijacija su, naravno, Francuskinje. Njihov fenomenalan stil se zasniva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti, ali za dobar izgled važno je i šta odbijate da nosite.

Njihov fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti!

Ovih pet komada nikad nećete videti na ženi od stila iz Francuske:


Previsoke štikle

Jednu Francuskinju nikada nećete videti u obući sa previsokom štiklom u kojoj ne može normalno da hoda. Za dnevne varijante radije biraju mokasine i cipele sa umerenom petom, dok se u večernjim prilikama odlučuju za klasične salonke.
 

Frizure koje ne izlaze iz mode! Pristaju bukvalno svima!

Push-up

Za njih su i male grudi senzualne i prelepe, pa nose klasične modele brushaltera ili ga ne nose uopšte. Francuskinje ne vide nikakvu lepotu u masivnim veštačkim korpama.
 

Ovaj način ishrane je zaslužan za vitku figuru i blistav ten kraljice Leticije!

 


Istaknuti brendovi

Preterivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbegavanje, pa tako Francuskinje nećete videti u komadima sa kojih "vrišti" ime brenda. One to smatraju neukusnim.


Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja trenerki na štikle i patika na elegantnu haljinu Francuskinje ostavljaju drugima. Sportsku odeću nose u teretani, a haljine kombinuju sa damskim cipelama.
 

Najbolji frizerski trik za feniranje kose!

Hulahopke boje kože

Iluzija golih nogu Francuskinjama je nešto potpuno neshvatljivo i nepoželjno.
 

Recepti naših baka za negu kože lica bez veštačkih sastojaka!
Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>