Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 17. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune!  Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. novembar 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Probudićete se lepo raspoloženi, međutim, kako dan bude odmicao, vaš entuzijazam će opadati. Ako ste u mogućnosti, osamite se u popodnevnim satima.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažnju možete dobiti od prijatelja i drugih bliskih osoba. Zauzeti će imati manjih i prolaznih nesuglasica sa partnerom.

POSAO
Danas nećete biti na visini zadatka. Dobra strana je što ćete toga biti više nego svesni, pa ćete na vreme sakriti svoje propuste u radu, te ih niko drugi neće primetiti.

ZDRAVLJE
Imunitet vam je u padu.


Bik 21.4.-21.5.

Učestalo kontaktiranje sa ljudima danas će vas potpuno iscrpeti. Želećete da se nalazite na nekom drugom mestu, mirnijem i tišem.

LJUBAV
Slobodni među vama slabo će se baviti emotivnim pitanjima. Ljubav će vam danas biti vrlo sporedna stvar. Zauzeti će moguće imati manju raspravu sa partnerom.

POSAO
Na poslu ćete pružiti svoj maksimum, a ipak, činiće vam se da ni to nije dovoljno kako biste izašli iz jedne neugodne situacije za koju verovatno ni niste odgovorni.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Primetićete da će danas mnogi početi da obraćaju više pažnje na vas, vaše reči i postupke. Ipak, to vam neće naročito prijati.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, nemojte gajiti prevelika očekivanja od voljene osobe kako se ne biste razočarali. Slobodni će imati nekoliko udvarača, a nijedan im neće biti po volji.

POSAO
Bićete vrlo ambiciozni i rešeni da postignete svoje poslovne ciljeve, međutim, za neke odviše hrabre poteze sada neće biti najpovoljniji trenutak.

ZDRAVLJE
Odgovornije se odnosite prema svom zdravlju.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete nalaziti opravdanje za sve i svakoga, međutim, ne očekujte da ćete od svog okruženja dobiti isti tretman.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, može vas zaintrigirati neko ko se spolja gledano ne uklapa u vaš život. Zauzeti će vešto izbeći svađu sa partnerom.

POSAO
Vaši saradnici opredeliće se za poslovnu strategiju koja će, u poređenju sa vašim zamislima, biti isuviše konzervativna.

ZDRAVLJE
Dobro.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas se ljudima u okruženju možete učiniti sitničavim i egocentričnim. Istina je da ćete se odjednom osetiti uplašeno i da će vam sve u vezi vas delovati nekako nestabilno.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nedostajaće vam neko s kim biste mogli da se opustite i ne razmišljate o problemima koji vas muče. Zauzeti će inicirati trenutke intime.

POSAO
Brinućete se oko finansija, ali bezrazložno. Sve što vam se danas bude činilo teško premostivim već sutra može da da potpuno drugačiju sliku.

ZDRAVLJE
Bešika vam je osetljiva.


Devica 23.8. - 22.9.

Trudite se da danas budete što samostalniji i da tuđem mišljenju pridajete značaja taman onoliko koliko vam to može biti od koristi.

LJUBAV
Sa partnerom ćete imati manjih nesporazuma, ali ćete do večeri uspeti da ih prevaziđete. Slobodni će razmišljati o propuštenim ljubavnim šansama.

POSAO
Danas nemojte ništa prepuštati slučaju. Vaši poslovni saradnici neće biti ni blizu odgovorni i ažurni kao vi. Pouzdajte se u sebe.

ZDRAVLJE
Moguće su različite hronične tegobe.



Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete vrlo druželjubivi i komunikativni. Uživaćete u razgovorima, kako sa osobama koje su vam bliske, tako i sa onima koje jedva poznajete.

LJUBAV
Slobodnima među vama, danas neće nedostajati to što nisu u vezi jer će se ionako dobro zabavljati. Ako ste zauzeti, provešćete dinamičan i aktivan dan u društvu svog partnera.

POSAO
Nestrpljivo ćete čekati trenutak da saradnicima saopštite svoje nove ideje. Može se reći da ćete u svojim rešenjima biti kreativni koliko i praktični.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete poprilično pasivni. Napravićete pauzu od obaveza i nastojati da ovaj dan iskoristite tako što ćete se lepo odmoriti i naspavati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam partnerovo društvo, ali uz boravak kod kuće. Slobodni će imati jednu osobu na umu, ali još neće biti sigurni da li i koliko im se ona dopada.

POSAO
Moguće je da ćete se pitati koju biste poslovnu taktiku trebalo da primenite u predstojećem periodu. Imaćete neke nedoumice.

ZDRAVLJE
Prija vam mirovanje.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete lepo raspoloženi, smireni i blagi u kontaktu sa ljudima iz svog okruženja. Moguće je da se nekome nađete na usluzi i to uz sopstvenu inicijativu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ostavljaćete pozitivan utisak na svoju okolinu, ali vas same, sa druge strane neće biti lako osvojiti. Zauzeti će imati skladan odnos sa voljenom osobom.

POSAO
Bićete uvereni da ćete bez ikakvih većih problema uspeti da ispunite svoje predstojeće poslovne obaveze. Zadržite optimizam.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Jarac 22.12.- 19.1.

Dan ćete provesti u lenčarenju. Nikuda nećete žuriti, čak ćete ono što ste prethodno planirali da danas ispunite odložiti za neki sledeći put.

LJUBAV
Slobodni neće pokazivati interesovanje da se pokrenu po ljubavnom pitanju. Ako ste u vezi, vaš odnos sa voljenom osobom odisaće nežnošću i toplinom.

POSAO
Trudićete se da se ne zamarate nekim poslovnim pitanjima na koje u ovom trenutku ne možete da utičete. Ipak, nećete želeti da odustanete od svojih dugoročnih planova.

ZDRAVLJE
Izbegavajte alkohol i cigarete.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Današnji dan iskoristite za druženje sa prijateljima, ili posetite neki društveni događaj. Gužva je upravo ono što će vam najviše prijati.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete se sasvim slučajno sresti sa osobom koju poznajete od ranije, a koja vam je oduvek bila interesantna. Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom.

POSAO
Kada je posao u pitanju, želećete da primenite jednu potpuno novu strategiju koja se bitno razlikuje od vašeg dosadašnjeg načina rada.

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti duboko zamišljeni nad nekim važnim pitanjima koja, čini se, nikako da rešite. Možda ćete brinuti više nego što je potrebno.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete donekle zanemariti voljenu osobu, ali vam ona to neće zameriti. Slobodni neće pridavati veliki značaj emotivnom aspektu života.

POSAO
Vaše ideje i planovi mogu biti preambiciozni. Trudite se da idete korak po korak jer ćete jedino tako uspeti da postignete željeni rezultat na poslu.

ZDRAVLJE
Kičma vam je slaba tačka.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>