Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 14. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune!  Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 14. novembar 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Razmišljate o obavezama koje vas očekuju, nervozni ste bez neke veće potrebe. Stižete da uradite sve što ste isplanirali za naredne dane.

LJUBAV
Prijalo bi vam da na partnera makar malo možete da se oslonite. To se na žalost neće dogoditi. Slobodni pripadnici znaka su danas posebno raspoloženi.

POSAO
Na poslu osećate pritisak ali to ste sami sebi nametnuli. U suštini sve je u najboljem redu.

ZDRAVLJE
Pojačana nervoza.


Bik 21.4.-21.5.

Deluje kao da se ništa novo ne dešava, to vas čini nervoznim i napetim danas. Pokušate da ništa ne forsirate jer se može izjaloviti pa ćete imati više štete nego koristi.

LJUBAV
Oni koji su u vezi neće imati strpljenja za partnerove probleme. Slobodni provode odličan dan.

POSAO
Razmislite o vašem ponašanju prema ljudima u okolini. Neko bi opasno mogao da vam zameri vaše ispade i nervozu.

ZDRAVLJE
Pokušajte da u ishranu uvrstite i nešto zdravo.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ništa neće moći da vam pokvari dobro raspoloženje. I u pretežno negativnim stvarima vi ćete videti samo lepo i pozitivno.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, u kontaktu sa partnerom bićete nežni i romantično nastrojeni. Slobodni će biti komunikativni, druželjubivi i šarmantni.

POSAO
Danas ćete se odlično slagati sa svima u kolektivu. Bićete i vrlo inovativni. Imaćete brojne ideje kako da postojeće izazove na poslu lako prebrodite.

ZDRAVLJE
Imaćete slabiju cirkulaciju.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete biti skloni čestim promenama raspoloženja, naročito u večernjim satima. Takođe, možete biti povodljivi i nesigurni.

LJUBAV
Od partnera ćete zahtevati nemoguće. Ipak, on će nastojati da vam po svim pitanjima izađe u susret. Slobodni neće ni sami znati šta im je potrebno na emotivnom planu.

POSAO
Na poslu nećete pružiti svoj maksimum. Nedostajaće vam koncentracija, kao i motivacija. Želećete da vam se radni dan što pre završi.

ZDRAVLJE
Imajte meru u jelu i piću.


Lav 23.7.- 22.8.

Možete biti preterano samokritični. Treba da se opustite i ne razmišljate o minulim dešavanjima jer ćete sebi samo nalaziti propuste i mane.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni bavićete se pitanjima jedne prošle, verovatno davno završene emotivne veze. Zauzeti će se u ljubavi postavljati zrelo i odgovorno.

POSAO
Na poslu se nećete susresti ni sa kakvim konkretnim problemima, međutim, malo ćete se unervoziti i jedva ćete čekati da vam se završi radno vreme.

ZDRAVLJE
Napeti ste.


Devica 23.8. - 22.9.

Realne okolnosti neće biti loše, ali hoće vas podsećati na neke odgovornosti od kojih biste da pobegnete. Okretaćete se mašti i sanjarenju.

LJUBAV
Slobodni će biti željni uzbuđenja na ljubavnom planu i svojom razdraganom energijom privlačiće radosne događaje. Zauzeti će se sjajno osećati u partnerovom društvu.

POSAO
Nećete odustajati od nekih pomalo idealističnih zamisli na poslovnom planu, a imaćete i na koga da se oslonite u sprovođenju istih.

ZDRAVLJE
U večernjim satima se primirite.
 
 




Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete imati sluha za tuđe potrebe više nego za sopstvene. U večernjim satima možete osetiti prolazno nezadovoljstvo iz nepoznatog razloga.

LJUBAV
Slobodnima će nedostajati dinamike i uzbuđenja na emotivnom planu. Zauzeti će voljenoj osobi posvetiti puno vremena, ljubavi i pažnje.

POSAO
Završićete jedan obiman posao koji vam je već oduzeo mnogo energije. Osetićete rasterećenje. Sa entuzijazmom ćete prihvatiti nove obaveze.

ZDRAVLJE
Nećeteimati probleme sa zdravljem.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Malo ćete usporiti tempo. Imaćete utisak da ste prevideli neke stvari i da je potrebno da zastanete i osvrnete se na period koji je iza vas. Dobro razmislite o svemu.

LJUBAV
Zauzeti će biti usmereni na ona pitanja koja se tiču opšte stabilnosti njihove aktuelne veze. Moguća i rasprava sa partnerom. Slobodnima će nedostajati neko iz prošlosti ali savet je da prošlost ostave tamo gde joj je i mesto.

POSAO
Iako ćete pomalo sumnjati u sebe, na vreme ćete stići da prebrinete najveći deo posla. Za ispunjavanje narednih obaveza moći ćete u velikoj meri da se oslonite na svoje kolege.

ZDRAVLJE
Ne preskačite obroke.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete osetiti blaži pad energije. Možda nije naodmet da makar deo svojih obaveza odložite za sledeći put i odmorite se. Udovoljavajte sebi.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, iskoristite ovaj dan za opuštanje u partnerovom društvu. Slobodni će moći da zavedu koga žele, ali kao da neće biti svesni svoje magnetičnosti.

POSAO
Slede vam novčani dobici i, uopšte, povoljan razvoj događaja na finansijskom planu. U radu ćete danas biti malčice dekoncentrisani i ne baš produktivni.

ZDRAVLJE
Bešika vam je osetljiva.


Jarac 22.12.- 19.1.

U prvom delu dana osećaćete se dosta dobro, međutim, u večernjim satima obuzeće vas nespokojstvo. Povuće ćete se u sebe.

LJUBAV
Slobodni će biti privučeni osobom koja im u ljubavi može biti samo izvor razočarenja. Zauzeti će uživati u momentima intime.

POSAO
Na vašem radnom mestu zavladaće nepoverenje. Imaćete utisak da vam pojedini saradnici nisu lojalni. Ipak, ne donosite sud prebrzo.

ZDRAVLJE
Povedite više računa o svom zdravlju. Hranite se zdravije.



Vodolija 20.1.- 19.2.

Tokom današnjeg dana mnoge osobe će vam izlaziti u susret, tražili vi pomoć od njih, ili ne. Osećaćete se voljenim i zaštićenim.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, izdvojte što više vremena za svog partnera. Predstoji vam dan ispunjen ljubavlju i toplinom. Slobodni će se naći na meti upornog udvarača.

POSAO
Prihvatite savete poslovnih partnera. Njihovi pogledi na istu stvar biće nešto drugačiji od vaših, ali će vas ohrabriti da se okušate u nečemu što ste do sada izbegavali.

ZDRAVLJE
Bićete solidnog zdravlja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Predstoji vam jedan miran dan ispunjen harmonijom i pozitivnom energijom. Bićete vrlo saosećajni i uživaćete u kontaktu sa ljudima koja volite.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, sa partnerom ćete se slagati odlično. Ispuniće se neke vaše davnašnje želje. Slobodni će razmišljati o mogućnosti obnavljanja kontakta sa bivšom ljubavi.

POSAO
Vaša komunikacija sa saradnicima odvijaće se na visokom nivou. Pritom, bićete u prilici da jedan ranije započet posao najzad privedete kraju.

ZDRAVLJE
Odmarajte se više bez obzira na obaveze.
 

Ovih 6 horoskopskih znakova svojim ponašanjem ubijaju svaku vezu!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>