Region

Svet

Jelena Marjanović: Sudija je danas uručila pismo anonimnog pošiljaoca!

Ubistvo pevačice medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već tri i po godine. Jelena Marjanović ubijena je aprila 2016. godine u večernjim satima na nasipu u Crvenki kod Borče. Sudija Jelena Škulić u postupku koji se vodi protiv optuženog Zorana Marjanovića, uručila je danas strankama pismo anonimnog pošiljaoca iz Švajcarske.

Jelena Marjanović: Sudija je danas uručila pismo anonimnog pošiljaoca! Screenshoot/InstagramSudija Jelena Škulić u postupku koji se vodi protiv optuženog Zorana Marjanovića, uručila je danas strankama pismo anonimnog pošiljaoca iz Švajcarske.

Ona je obavestila tužilaštvo i branioca da je u sud 22. oktobra stiglo misteriozno anonimno pismo iz Švajcarske i da tužilaštvo treba da odluči da li će da postupi po njemu.

Za sada nije poznato o čemu piše u pismu.

Prema nezvaničnim saznanjima u pismu nepoznati pošiljac tvrdi da zna ko je ubica pevačice Jelene Marjanović i da, navodno, to nije Zoran Marjanović.

Marjanović je iznoseći odbranu ranije danas ponovio da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom supruge.

Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine. Verujem da je sudnica mesto, jer meni do sada nije pružena šansa za to. Sve protiv mene i moje porodice je spinovano, izokretano, objavljivane su informacije iz samog predmeta u raznim emisijima i to dok sam bio u pritvoru, a niko nije reagovao - izjavio je Marjanović.

Posebno je istakao da je njihov odnos bio savršen, ali da su ponekad imali nesuglasice oko njenog stajlinga kada je odlučila da se vrati na estradu.

Po savetu branilaca odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva jer smatra da su od početka protiv njega vodili nedoličnu i nekorektnu istragu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>