Svet

Region

Istina o aferi Harija Queberta! Serija koju ćete želeti da pogledate ponovo! (VIDEO)

"Istina o aferi Harija Queberta" je serija koju ćete želeti da pogledate ponovo i to istog momenta kada se poslednja scena završi. Reč je o piscu na koga se baca sumnja za ubistvo mlade devojke Nole... ali to naravno nikako nije sve!

Istina o aferi Harija Queberta! Serija koju ćete želeti da pogledate ponovo! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Svaki opis ove serije je bukvalno ništa u odnosu na ono što ćete videti gledajući je. Od prve do desete epizode bićete prikovani za ekran, od prve do poslednje sekunde nećete znati na čemu ste i stvarno ćete poželeti da je još jednom pogledate iz početka.

Zavolećete i zamrzeti neke likove, borićete se zajedno sa njima za istinu i svaki put kada pomislite da je to to, shvatićete da se dešava obrt... i da ipak niste u pravu!

"Istina o aferi Harryja Queberta" prati mladog pisca koji odlazi u kuću Harryja Queberta da pronađe inspiraciju, ali umesto toga uskoro saznaje da je Harry optužen za ubistvo 15-godišnje Nole Kellergan, koja je nestala 33 godine ranije. 

Sa Nolinim telom, pronađena je i Keberova najpopularnija knjiga, ljubavna priča po imenu „Poreklo zla“. Postavlja se pitanje jesu li Nola i Keber bili u vezi i ako jesu, postaje li zbog toga Keber jedan od glavnih osumnjičenih za njeno ubistvo? 



Izazovna i napeta, mračna priča sa skandaloznim preokretima uvući će vas u misteriozan Harijev svet i držaće vas u napetosti iz epizode u epizodu.

Serija od deset epizoda može se pohvaliti poznatim licima u glavnim ulogama – Patrik Dempsi (Uvod u anatomiju) kao Hari Keber, a tu su i Ben Šnecer, Dejmon Vejens Džunior i Virdžinija Medsen.

Serija je zasnovana na popularnom misterioznom romanu istog imena švajcarskog pisca Džoela Dikera. Roman je objavljen 2014. godine, pa je na originalnom francuskom jeziku, prodat u više od milion primeraka – pobedivši tako „50 nijansi sive“ i postavši bestseler u zemljama francuskog govornog područja. Pošto je preveden na 32 jezika, roman „Istina o slučaju Harija Kebera“ prodat je u više od tri miliona primeraka.

Ne propustite ovu perfektnu misteriju!

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>