Zvezde Granda

Parovi

Voditeljka ismevala takmičarku u emisiji Zvezde Granda!

Takmičenje se podiglo na viši nivo od kada su članovi žirija postali mentori takmičarima. Kao standardni deo ekipe i ove godine emisiju vode Sanja Kužet i Voja Nedeljković o čijim komentarima se uvek raspravlja. Voditeljka Sanja Kužet u emisiji "Zvezde Granda", ismevala takmičarku zbog debljine, nije znala da se sve snima!

Voditeljka ismevala takmičarku u emisiji Zvezde Granda! Screenshoot/Instagram



Od prošle godine uvedeno je pravilo da Đorđe David, Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, kao i gostojući član žirija pritisnu taster i na taj način odlučuju da li žele da uzmu određenog kandidata ili ne. Kao standardni deo ekipe i ove godine emisiju vode Sanja Kužet i Voja Nedeljković o čijim komentarima se uvek raspravlja.

Poslednje subote kadidati su bili jako inspirativni, a jedna od takvih je i Azra Mehmedović.

Ona nije dobila nijedan taster, međutim, govor koji je održala je otopio led sa srca pevačice Dare Bubamare koja ju je uzela u svoj tim.

Ipak, ostali nisu bili toliko dobre volje, su joj dali negativne kritike na račun stajlinga.

Mehmedovićeva je zatim otišla sa bine, a onda se iz pozadine čuo glas Sanje Kužet koja je imala zanimljiv komentar na izgled mlade kandidatkinje:

- Ova mala mi je kao bundevica - rekla je voditeljka nekome iza scene, verovatno ni ne sluteći da bi ova njena izjava mogla da ode u etar.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Pulsonline.rs

Povezane vesti:


>