Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Danas možete početi da sumnjate u ispunjenje svojih želja i planova, smatrajući da su preambiciozni i da vam nedostaje stabilan temelj za njihovu realizaciju.

LJUBAV
Sa partnerom ćete se sukobljavati oko nekih pitanja koja se tiču prošlosti, ali koja će danas ponovo biti aktuelna. Slobodni će se osećati zapostavljenim od strane okoline.

POSAO
Možete steći utisak da ste na meti ogovaranja. Načućete nešto što će vas zaboleti i na osnovu čega ćete shvatiti da vam nisu svi u vašem kolektivu naročito naklonjeni.

ZDRAVLJE
Emotivni ste i preosetljivi.


Bik 21.4.-21.5.

Pokušavaćete da uspostavite balans i jednako se posvetite obavezama koje imate prema svojoj porodici i ciljevima koje ste sebi postavili kada je reč o karijeri.

LJUBAV
Imaćete utisak kao da ste se ogrešili o partnera i time ugrozili stabilnost vaše emotivne veze. Slobodni će biti skloni maštarenju i problematičnim ljubavima.

POSAO
Dobićete težak poslovni zadatak, a verovatno i kratak rok da ga izvršite. To će vam stvoriti veliku tenziju koja će se negativno odraziti na vaše odnose sa kolegama.

ZDRAVLJE
Čuvajte se u saobraćaju.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete shvatiti da ipak ne znate onoliko koliko ste mislili da znate, kako o poslu, tako i o ljubavi. U svemu ćete morati da se dodatno mentalno napregnete.

LJUBAV
Iako ćete i vi i partner osećati uzajamnu ljubav, sukobićete se oko nekih pitanja koja se tiču nivoa ozbiljnosti vaše veze. Slobodni uživaju simpatije bar jedne osobe.

POSAO
Projekat u koji ste polagali puno nade može se pokazati nesigurnim. Moraćete da se poslužite alternativnim načinima kako biste izašli iz neugodne poslovne situacije.

ZDRAVLJE
Možete osećati bol u grudima.


Rak 22.6. - 22.7.

Današnji dan staviće akcenat na vašu potrebu za kontrolom i verovatno vam pokazati da je ona samo ogledalo vaše lične nesigurnosti koju potiskujete.

LJUBAV
Sa partnerom ćete voditi raspravu oko nekih praktičnih pitanja. Ukoliko ste u tajnoj vezi, ili ne želite da priznate ko vam se dopada, postoji mogućnost da se to danas otkrije.

POSAO
Pomirićete se sa činjenicom da nemate baš sve konce u svojim rukama i da ponekad nepredviđene okolnosti mogu imati veći uticaj na smer razvoja vaše karijere nego vi sami.

ZDRAVLJE
Pod stresom ste.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete privremeno nezadovoljni svim odnosima koji vam znače. Smatraćete da se vi drugima dajete mnogo više nego što su oni spremni da vam uzvrate.

LJUBAV
U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu.

POSAO
Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju medju saradnicima, razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti.

ZDRAVLJE
Možete imati problem sa zadržavanjem vode u organizmu.


Devica 23.8. - 22.9.

Razmišljaćete o svim stvarima koje su sastavni deo vašeg života i nekako ćete imati utisak da ne postoji ništa što trenutno od vas ne zahteva puno truda i napora.

LJUBAV
Pokušaćete da animirate partnera koji će danas biti ćutljiv i zaokupljen nekim svojim problemima. Slobodni se mogu zaljubiti u kolegu sa posla.

POSAO
U poslu ćete želeti da postignete nešto što vam trenutna situacija ne dozvoljava, a pritom nećete biti svesni nekih drugih mogućnosti koje vam se polako otvaraju.

ZDRAVLJE
Negujte se više.
 

Vaš lični numerološki godišnji horoskop za 2020. godinu!




Vaga 23.9. - 22.10.

Vaše želje i očekivanja, ma koliko bili realni, danas će delovati potpuno nedostižno. Pripremite se na frustrirajuće situacije i generalno jedan naporan dan.

LJUBAV
Ako ste u vezi, možete biti dosta sumnjičavi prema partneru. Slobodnima će jako faliti da imaju nekog pored sebe, ali će ljubav tražiti na pogrešnim mestima.

POSAO
Imaćete potrebu da na radnom mestu “okrenete nov list”, međutim, naići ćete na otpor i nerazumevanje kolega. Pored toga, možete imati ozbiljan sukob sa vašim nadređenim.

ZDRAVLJE
Čuvajte se povreda.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Zapitaćete se da li imate adekvatan oslonac u životu koji bi vam omogućio da se posvetite svojim ciljevima i pomogao vam da ih ostvarite.

LJUBAV
Nećete moći da se pohvalite srećom u ljubavi. Zauzeti će voditi teške rasprave sa partnerom, dok će slobodni patiti za osobom koja im neće dozvoljavati da joj se približe.

POSAO
Vaš poslovni saradnik može proneveriti zajednički dogovor u vezi sa projektom na koji puno polažete. Moraćete da se poslužete tajnim vezama kako biste prevazišli neke finansijske probleme.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas služiti, iako se puno trošite.


Strelac 21.11.- 21.12.

Imaćete potrebu da potpuno promenite način na koji komunicirate sa okolinom. Nastojaćete da poboljšate svoj imidž i zavredite poštovanje vama bitnih pojedinaca.

LJUBAV
Poradićete na odnosu sa partnerom tako što ćete se baviti pitanjima uzajamnog poverenja i razumevanja. Slobodni će idealizovati osobu koja im se sviđa.

POSAO
Nećete se slagati sa kolegama oko nekih bitnih pitanja u vezi sa zajedničkim poslom, međutim, jedan vaš saradnik biće uporan da vas ubedi da promenite stav.

ZDRAVLJE
Možete patiti od glavobolje prouzrokovane stresom.


Jarac 22.12.- 19.1.

Osetićete turbulencije baš na onim mestima gde volite da budete sigurni. Danas ne tražite lični podsticaj u spoljnem svetu jer bi vas mnogo toga moglo pokolebati.

LJUBAV
Vi i vaš partner bićete pomalo neprijateljski nastrojeni jedno prema drugom. Slobodni će se premišljati da li da uđu u vezu s nekim ko im se dopada, ali ko zasad deluje da ne bi bio dobar izbor za njih.

POSAO
Moraćete da se držite proverene taktike, odnosno, da ne eksperimentišete sa nekim novim poslovnim idejama kako ne biste pretpeli materijalnu štetu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.
 

Škorpija- karakterne osobine! Ako im se zamerite teško vama!



Vodolija 20.1.- 19.2.

Dobar deo dana provešćete duboko zamišljeni, ali i zbunjeni sopstvenim mislima. Moguće je i da će vam biti teško da uspostavite samokontrolu.

LJUBAV
Bilo da ste slobodni ili ne, na ljubavnom planu mogu vas očekivati razočarenja koja će razbiti vaše iluzije. Ukoliko ste u vezi, imaćete utisak da je vaš partner neiskren.

POSAO
Na poslu ćete nailaziti na niz prepreka, a način na koji ćete pokušavati da se izborite s njima može vas dovestu u još nezgodniju poziciju.

ZDRAVLJE
Pripazite više na svoje zdravlje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Današnji dan staviće akcenat na sve ono što krijete i od sebe samog. Situacija će od vas zahtevati da se pozabavite svojim problemima na jednom dubljem nivou.

LJUBAV
Ako ste u vezi, imaćete utisak kao da partnerova osećanja prema vama nisu iskrena. Slobodni će u ljubavi imati zahteve koje teško da iko može da im ispuni.

POSAO
Na radnom mestu vladaće neprijateljska atmosfera. Vaši saradnici mogu se okrenuti protiv vas i štošta vam zameriti. Nećete biti zadovoljni ni stanjem vaših finansija.

ZDRAVLJE
Skloni ste depresivnim mislima.


MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>