Region

Svet

Radiša Trajković Ðani ima velikih zdravstvenih problema! Otkazale su mu noge!

Radiša Trajković Ðani ima velikih zdravstvenih problema, do pre nekoliko dana bio je prikovan za krevet zbog neizdrživih bolova u leđima, koji se nisu smanjivali ni noću, a ni danju. Otkazale su mu noge i zamalo nije ostao nepokretan- saznaje Srpski telegraf!

Radiša Trajković Ðani ima velikih zdravstvenih problema! Otkazale su mu noge! Screenshoot/Instagram




Folker, Radiša Trajković Ðani je bio u toliko lošem stanju da je propustio slavlje kod svog pobratima nadomak Kruševca. Na fotografijama koje je slao svojim rođacima Đani je ležao na stomaku, a u leđa su mu špricevima ubrizgavali takozvane blokade koje smanjuju bol, a išao je i na elektro-terapije, gde su mu pomoću struje delovali na kičmeni stub i upaljeno tkivo preko elektroda postavljenih po leđima.

"Ðani već izvesno vreme ima velikih problema sa kičmom, a prethodne nedelje bol je bio toliko jak da su mu i noge otkazale. Čovek je bio zakovan za krevet, nije mogao ni da mrdne. Nit je jeo, nit je spavao. Sve oko sebe je mnogo zabrinuo, a posebno sinove, ćerku i ženu. Pevač je bio van sebe od bolova, više nije znao šta da radi, koju kremu da maže i koje lekove da pije. Suze su mu išle. - kaže pevačev prijatelj i dodaje da se folkerova žena Slađa veoma zabrinula za njegovo zdravlje.

"Slađa je bdila nad njim, utrljavala mu kreme i masirala ga. Prvi put se stvarno uplašila, posebno kad su noge počele da mu otkazuju. Ðani nije znao šta ga više boli, da li gornji ili donji lumbalni deo kičme, a bol se prenosio i na kukove i spuštao se ka nogama. Videli smo po fotografijama kako se mučio sa terapijom, imao je zabodene igle po leđima." - ispričao je jedan Ðanijev prijatelj za Srpski telegraf.

I sam Đani je potvrdio ove informacije:

- Tačno je da sam imao problema, ali nisam vam ja tip koji kuka. Nije mi bilo svejedno, ali sam se pridigao na noge i polako se spremam za nastupe. Nisam ja bolestan, kičma svakog boli. Ja skoro ne znam čoveka mojih godina koji se ne žali povremeno.

 

Prekinuo nastup zbog bolova!

Pre sedam godina Ðani je imao ozbiljne zdravstvene probleme, zbog kojih je završio u bolnici. Tada je u pitanju bila velika upala pankreasa, koji je stradao zbog nezdravog načina života.

- Drama je počela na Ðanijevom nastupu u Parizu. Pevao je, a onda su ga iznenada presekli oštri bolovi u stomaku i mučnina. Bio je ubeđen da ga boli želudac ili da ga muči slepo crevo. Nastup je odmah prekinuo jer nije mogao da stoji na nogama, a kamoli da peva. Iako je bio svestan da mora hitno kod lekara, Ðani je seo u avion i pod teškim bolovima doputovao u Beograd. Pravo sa aerodroma prebačen je u bolnicu, gde je bio hospitalizovan dve nedelje - ispričao je jedan od Ðanijevih muzičara u to vreme.


Slađa: Valjda će se sada opametiti, nije ni on od kamena!

Đani je više puta javno govorio o tome kako mu je supruga Slađa najveća podrška u životu. Nakon što je pre nekoliko godina ozbiljno ugrozio svoje zdravlje, Slađa je tada iskreno za medije ispričala da "Ðani plaća danak zbog svog načina života."

- Ðani mnogo radi, premoren je, neispavan, neuredno se hrani. Organizam se buni, nije od kamena. On je pravi boem, pa još njegov posao. Valjda će se sada konačno opametiti - rekla je tada folkerova žena.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf

Povezane vesti:


>