Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Zauzeti Lav će se danas ponašati kao da to nije, Blizanac ne bi trebalo da tuđe postupke shvata lično... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Nešto će vas iritirati danas. Nije isključeno da usled sopstvene nervoze i napetosti započnete žustru raspravu sa nekom bliskom osobom.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partnerova podrška će vam značiti i više nego obično, međutim, ponašaćete se upravo suprotno. Slobodni će biti raspoloženi za flert.

POSAO
Iako vam neće biti pravo, u nekim stvarima ćete morati da se prilagodite mišljenju većine. Ipak, čini se da će vaši saradnici danas biti racionalniji od vas.

ZDRAVLJE
Može vas mučiti glavobolja.


Bik 21.4.-21.5.

U prvom delu dana bićete prilično uznemireni, mada verovatno ni sami nećete znati zbog čega se tako osećate. Kako dan bude odmicao bićete sve opušteniji.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, neće imati naročito dobru komunikaciju sa partnerom. Slobodni će morati da se malo više potrude kako bi osvojili osobu koja im se dopada.

POSAO
Vaši odnosi sa pojedinim kolegama mogu se naći na ispitu. Trudite se da odmeravate svoje reči i da taktizirate što je više moguće.

ZDRAVLJE
Budite aktivniji.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Čini se da ćete vi danas imati razumevanja za svakoga, ali teško da ćete zauzvrat dobiti isti tretman. Ne shvatajte lično tuđe reči i postupke.

LJUBAV
Slobodni će se baviti prijateljstvima i sticanjem novih poznanstava. Ljubav neće biti njihova preokupacija. Zauzeti će imati relativno skladan odnos sa partnerom.

POSAO
Velike poslovne planove koje ste vi i vaši saradnici imali u vidu moraćete da odložite do daljnjeg. Sa druge strane, oni koji rade potpuno samostalno imaće daleko više uspeha.

ZDRAVLJE
Možete imati oscilacije u krvnom pritisku.


Rak 22.6. - 22.7.

Okolnosti će od vas zahtevati da budete strpljivi i taktični. Iako ćete toga biti svesni, biće vam teško da igrate po tuđim pravilima.

LJUBAV
Ako ste slobodni, može vam se udvarati osoba koja je već zauzeta. Oni koji su u vezi, usled brojnih obaveza neće moći da posvete dovoljno vremena partneru.

POSAO
Bićete uporni i odlučni da svoje poslovne zamisli sprovedete u delo i to bez da se prethodno konsultujete sa kolegama. U svojim namerama ćete uspeti samo delimično.

ZDRAVLJE
Mogući su neki hronični zdravstveni problemi.


Lav 23.7.- 22.8.

Stavovi okoline bitno će se razlikovati od vašeg načina razmišljanja. Činiće vam se da ste jedini sposobni da objektivno sagledate određenu situaciju.

LJUBAV
Slobodni će biti više raspoloženi za neobavezne odnose nego za ozbiljnu vezu. Zauzeti će se u izvesnoj meri ponašati kao da to nisu, pa je moguć manji sukob sa partnerom.

POSAO
U teoriji, vaše ideje će zvučati sjajno. U praksi, međutim, trenutne okolnosti na radnom mestu neće vam pružiti adekvatnu priliku da prikažete svoje umeće.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Devica 23.8. - 22.9.

Pokušajte da koliko toliko uskladite svoje želje sa realnim mogućnostima kako biste izbegli bespotrebna razočarenja.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, možete ući u verbalni sukob sa partnerom, međutim, strasti u vašem odnosu neće nedostajati. Slobodni će biti uspešni u zavođenju.

POSAO
Imaćete naklonost nadređenih i, uopšte, osoba koje su na visokom položaju. Nastojte da iskoristite to. Na finansijskom planu moguća su iznenađenja, ne obavezno prijatna.

ZDRAVLJE
Reproduktivni organi su vam osetljivi.
 

Svaki znak horoskopa ima srećan broj! Koje su vam šanse da dobijete na lotou?





Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete usmereni na odnose sa okolinom. U želji da se predstavite u što boljem svetlu, možda ćete se poslužiti sitnim lažima, međutim, to vam se neće osvetiti.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, danas će od partnera očekivati previše, naročito ukoliko sa njim žive pod istim krovom. Slobodni će jednom svom udvaraču “udarati čežnju”.

POSAO
U određenim segmentima posla moći ćete da se oslonite na pomoć svojih saradnika. Ipak, u vašem je interesu da se pokažete što samostalnijim.

ZDRAVLJE
Krećite se više.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nailazićete na prepreke koje ćete, srećom, lako moći da prevaziđete, međutim, one će vam ipak uzrokovati priličnu količinu stresa.

LJUBAV
Slobodni među vama, neće se mnogo baviti ljubavnim aspektom života. Zauzeti će uz napor uspeti da zajedno sa partnerom razreše neka važna praktična pitanja.

POSAO
Sa saradnicima ćete se teško dogovoriti oko pojedinih detalja u vezi sa budućim projektom. Na finansijskom planu, međutim, sve će biti u najboljem redu.

ZDRAVLJE
Izbegavajte masna i pikantna jela.


Strelac 21.11.- 21.12.

Činiće vam se da svoju sreću i lepo raspoloženje nećete imati s kim da podelite. U poređenju sa vama, ljudi u vašem okruženju biće nepristupačni, ako ne i neprijatni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš partner će tek u večernjim satima početi da pokazuje interesovanje za vas. Slobodni će iskusiti manje neprijatnosti zbog nečije ljubomore.

POSAO
Na poslu ćete biti itekako vredni, međutim, ipak nećete uspeti da se sami izborite sa svim obavezama. Srećom, neko će vam “priskočiti” u pomoć.

ZDRAVLJE
Unosite više tečnosti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Iako će vam prividno više odgovarati da veći deo dana provedete kod kuće, činjenica je da ćete se bolje slagati sa svima nego sa svojim ukućanima.

LJUBAV
Slobodni će se zbližiti sa osobom koju poznaju preko posla. Oni koji su u vezi, imaće, više ili manje, nategnutu komunikaciju sa partnerom sve do večernjih sati.

POSAO
Učiniće vam se da nije izvodljivo da sve poslovne obaveze završite u zadatom roku, međutim, ispostaviće se da ste brinuli bez razloga.

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa stomakom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bez obzira što ćete se itekako potruditi da pronađete zajednički jezik sa svim osobama sa kojima se budete susreli, neke nesporazume nećete moći da izbegnete.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, pristaćete na kompromisno rešenje kako bi i vaše i partnerovo potrebe bile zadovoljene. Slobodnima predstoji jedan interesantan susret.

POSAO
Posredstvom izvesnih poznanstava, uspećete da izađete iz jedne neugodne situacije na poslu, kao i da postignete i više nego što ste se nadali kada je reč o finansijama.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa varenjem.


Ribe 20.2.- 20.3.

Manjak energije koji ćete osećati imaće i svojih prednosti. Pošto ćete se povući u sebe, izbeći ćete situacije i kontakte koji bi vas samo dodatno iscrpeli.

LJUBAV
Slobodne će obuzeti nostalgija, pa se mogu prisetiti neke svoje stare ljubavi. Zauzeti će stidljivo ispoljavati svoje emocije prema voljenoj osobi.

POSAO
Kada je posao u pitanju, od velikog značaja će biti da igrate na sigurno. Koliko god vam to možda bude primamljivo, nemojte se upuštati ni u kakve rizike.

ZDRAVLJE
Smanjite unos šećera.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>