Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 17. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Jarac pravi planove, Blizanc će postići dosta toga... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Nećete hteti ništa da propustite, pa ćete ceo dan biti dosta aktivni. Pored toga, možda ćete osetiti potrebu da saopštite dragim ljudima koliko ih volite.

LJUBAV
Nežnost, strast i dobra komunikacija su ono što će danas obeležiti vaš odnos sa partnerom. Slobodni će sa lakoćem šarmirati mnoge u svojoj okolini.

POSAO
Obavićete jedan kvalitetan razgovor sa svojim poslovnim partnerom koji će se ticati zajedničke strategije i koraka koje ćete preduzimati u budućem periodu.

ZDRAVLJE
Osećate se odlično.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete se više voditi razumom nego emocijama. To će vam pomoći da objektivno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i iz nje izvučete maksimum.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, ili braku, održavaće stabilan odnos sa partnerom. Slobodni će biti više okrenuti prijateljima i porodici, mada će razmišljati o jednom nedavnom susretu.

POSAO
Vrlo ste ambiciozni, ali i mudri. Osmislićete sjajnu poslovnu taktiku kojom ćete nadmašiti svoja, ali i očekivanja nadređenih.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas će i potpuni stranci hteti da prozbore koju reč sa vama. Bićete vrlo pristupačni i komunikativni. Verovatno ćete ostvariti neka nova poznanstva.

LJUBAV
Slobodni će sa jednom osobom započeti razgovor koji će se spontano pretvoriti u flert. Oni koji su u vezi, želeće da uspostave prisniji odnos sa partnerom.

POSAO
Na poslu ćete mnogo toga moći da postignete, pod uslovom da imate dobru radnu atmosferu. Pronaći ćete zajednički jezik sa kolektivom, ali i potencijalnim klijentima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Rak 22.6. - 22.7.

Vaši današnji postupci biće u skladu sa onim što istinski osećate da želite i da vam je potrebno. Bićete emotivniji nego inače, ali ne i preosetljivi.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, maštaćete o nekoj romantičnoj ljubavnoj priči. Zauzeti će biti slično raspoloženi, pa će ovaj dan sigurno posvetiti voljenoj osobi.

POSAO
Vaša komunikacija i razmena informacija sa saradnicima biće promenljivog kvaliteta, međutim, bićete stabilni na polju finansija, pa će vam i poslovne obaveze lakše pasti.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete veoma ljubazni prema ljudima sa kojima danas budete dolazili u susret. Više nego obično, biće vam važno da ostavite što bolji utisak na svoju okolinu.

LJUBAV
Oni koji su u dugoj vezi, ili braku, provodiće prijatne intimne trenutke sa voljenom osobom. Slobodni će se interesovati za nekog ko je pomalo arogantan.

POSAO
Imaćete mogućnost da ostvarite bolju zaradu, ali će to od vas zahtevati da se upustite u određene rizike. Jedna vrlo uspešna osoba može vas ohrabriti na taj korak.

ZDRAVLJE
Poradite na kondiciji.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete biti okupirani poslom i karijerom. Pored toga, trudićete se da svuda gde se pojavite ostavite utisak ozbiljne, odgovorne i pouzdane osobe.

LJUBAV
Ako ste u vezi, tu i tamo ćete nametati svoje stavove voljenoj osobi. Slobodnima će zapasti za oko neko ko je verovatno već zauzet i ko im je poznat iz poslovnih krugova.

POSAO
Vaše intuitivne sposobnosti doći će do izražaja i pomoći vam da izađete na kraj sa komplikacijama bilo koje vrste. Bićete vrlo temeljni u obavljanju svojih poslovnih dužnosti.

ZDRAVLJE
Vaša energija biće u porastu.
 

Horoskop ih je označio kao najlošije ljubavnike!




 

Potresna ispovest: Zar može da se umre od samoće i tuge?



Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete izuzetno nadahnuti. Ne bi bilo loše da svoje današnje ideje i zapažanja negde zapišete. Biće vam od koristi kad tad.

LJUBAV
Ako ste u vezi, trudićete se da ovaj dan učinite što zanimljivijim, i sebi i partneru. Slobodni će privući pažnju osobe sa kojom dele ista interesovanja.

POSAO
Vaši saradnici biće oduševljeni predlozima koje im dajete. Ukoliko danas budete imali važan poslovni sastanak, nadajte se najboljem mogućem ishodu.

ZDRAVLJE
Prištedite svoju energiju.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete duboko zamišljeni nad pitanjima koja se tiču vaše karijere, ali i novca. Imaćete dobar predosećaj i dovoljno hrabrosti da se upustite u određene rizike.

LJUBAV
Ako ste zauzeti, u vašem odnosu sa partnerom biće puno strasti. Slobodni će razmišljati o jednoj osobi s kojom veza trenutno nije moguća.

POSAO
Moći ćete da ostvarite dobru zaradu mimo vašeg glavnog izvora prihoda. Sa druge strane, neke od vas može obradovati vest o unapređenju.

ZDRAVLJE
Osetićete blaži hormonski disbalans.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete se osećati popularnijim nego inače. Na tome ćete moći da zahvalite svom šarmu i razdraganoj energiji koji će ljude privući k vama.

LJUBAV
Vi i vaš partner ponašaćete se kao sveže zaljubljeni par. Slobodni će privući pažnju bar jednoj osobi koja će biti vrlo uporna u nameri da ih osvoji.

POSAO
Bićete vrlo kooperativni, pa vam najviše uspeha predstoji u timskom radu. Ukoliko poslujete samostalno, steći ćete dragocene klijente.

ZDRAVLJE
Moguće su iritacije na koži.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete vredni i efikasni. Ispunićete sve svoje poslovne dužnosti, pospremiti stan, platiti račune, ići u nabavku i ko zna šta sve još.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove koji se tiču praktičnog dela vašeg zajedničkog života. Slobodni će privući pažnju jedne osobe sa posla.

POSAO
Predstoji vam uspeh kako na poslovnom, tako i na finansijskom planu. To će vas motivisati da nastavite da se trudite i sve radite na isti način kao i dosad.

ZDRAVLJE
Možete patiti od nesanice.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Pred vama je dan u kojem ćete se puno smejati i, uopšte, dobro zabavljati. Pored toga, pucaćete od samopouzdanja, ali nećete biti nametljivi.

LJUBAV
Ako ste slobodni, a ne postiji niko drugi ko vas specijalno zanima, nećete imati ništa protiv da prihvatite nečije udvaranje. Zauzeti će uživati u partnerovom društvu.

POSAO
Zahvaljujući nekim srećnim okolnostima, napravićete značajan pomak u rešavanju važnih poslovnih pitanja na koja dosad niste imali odgovore.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.


Ribe 20.2.- 20.3.

Članovi vaše porodice ohrabriće vas da preduzmete smele korake kako biste sebi ostvarili nešto za čim već izvesno vreme čeznete.

LJUBAV
Ako ste u vezi, a naročito ukoliko živite u istoj zajednici sa partnerom, bićete naklonjeni romantici. Slobodni će razmišljati o nekoj bivšoj ljubavi.

POSAO
Sve planirane poslovne obaveze ćete ispuniti na vreme. Osiguraćete svoju poziciju na radnom mestu i ostvariti dobru zaradu.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje vam je stabilno.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>