Zadruga

Parovi

Sinoć su pale teške reči! Jutros Miljana nije želea da krene na kiretažu! (VIDEO)

Miljana Kulić je u toku noći izašla sa svojom majkom Marijom Kulić ispred kuće, a onda joj je rekla da je ujutru ne budi, iako su se dogovorili da sutra ide na abortus. Sinoć su pale teške reči između Marije Kulić i Zole! Jutros Miljana nije želea da krene na kiretažu!

Sinoć su pale teške reči! Jutros Miljana nije želea da krene na kiretažu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Miljana Kulić je govorila majci da je ujutru ne budi, na šta je Marija pobesnela:

"Ujutru te budim i idemo tamo gde smo se dogovorili. Je l' si ti crna ovca, šta si ti?"

Miljana je non stop iritantno ponavljala "nemoj da me budiš ujutru".

"Nemoj da ponižavaš sebe, nemoj da gaziš sebe. Nemoj da dozvoliš da raznorazni šljam upravlja tvojim razumom. To si uradila i sa poligrafom, svi pljuju po tebi, ti p*šaš po sebi. Sada posle razgovora sa njim pričaš drugu priču." - vikala je Marija Kulić.

"Nisam znala da će tako da se ponaša." - pravdala se Miljana.

"Reci: "Idem da završim gluposti svoje". Završi. J*bem ga u usta srmdljva, nesposobna. On tebe ucenjuje, muti ti mozak, manipuliše tobom. Onda kaži: "Narode, on je rijaliti igrač". Priznaj narodu da si zadnja, da je došao veći igrač od tebe" - urlala je Marija.

Zatim se ispred Bele kuće pojavio i Lazar Čolić Zola, pa je počeo da se svađa sa Marijom i da je ubeđuje da Miljana ne abortira.

"Priznaj da je došao igrač koji želi tvoje dete. Kad izađemo ješćemo rižu, nećemo imati šta da jedemo, ni gde da živimo." - pričao je Zola.

"Pljuješ po meni, pljuješ po svima... Svi su ti rekli... Ti si folirant koji je došao ovde da na konto njene trudnoće zaradi pare. Da je teraš ovde da u rijalitiju održava trudnoću. Teraš me da ti govorim sve i svašta. Koliko tebe boli k*rac kakvo će dete da se rodi? Sada nema moju podršku." - vikala je Marija.

Marija je govorila da je završila sa ćerkom ukoliko ujutru ne ode na kiretažu, pale tu veoma teške reči između nje i Zole, gde je ona čak prokomentarisla da je Zola bolestan, da je njegova boja kože bledo modra...

 

Kulićeva je budila ćerku jutros oko 8 sati govoreći da je vreme da Miljana napusti Belu kuću kako bi uradila ono što je odlučila. Ipak ona nije bila raspoložena pa je na sve načine pokušala da je ignoriše majku, ali Marija nije bila raspoložena da sluša njena oporavdanja.

"Ljudi čekaju, hajde. Sad ili nikada? Danas je sve zakazano. Polazi sa mnom. Čekaju da te vode." - govorila je Marija, a Miljana je pričala:

"Ne idem, ne mogu. Prehlađena sam."



"Zadnji put ti govorim ustaj, poslednji put te budim." - govorila je Marija, a Miljana je nastavila da spava. 

Da li će se Miljana ponovo predomisliti u toku dana, videćemo vrlo brzo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>