Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Vodolija će u zadnji čas uspeti da se izbori sa nečim što je odugovlačila, Riba bi trebalo da više odmara... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete biti prilično osetljivi, a možda i nesigurni iz nekog razloga zbog čega će vam komunikacija sa ljudima u okruženju teći otežano.

LJUBAV
Ukoliko ste sami, a imate simpatiju, nespretno ćete joj pokazivati svoju naklonost. Oni koji su u vezi steći će utisak da je njihov partner nedovoljno zainteresovan za njih.

POSAO
Nećete dozvoliti da vam išta poremeti koncentraciju. Poslovne obaveze ćete izvršavati bez velikog napora. Povedite računa o svojim troškovima.

ZDRAVLJE
Ne preterujte sa slatkišima.


Bik 21.4.-21.5.

Uznemirenost koju ćete danas osećati imaće i svoju pozitivnu stranu. Učiniće da se trudite i zalažete više za sve što vam je bitno.

LJUBAV
Slobodni među vama neće znati šta je to što im je istinski potrebno na emotivnom planu u ovom trenutku. Zauzeti će se veoma prijatno osećati u partnerovom društvu.

POSAO
Na radnom mestu ćete pružiti svoj maksimum, što će vam se itekako isplatiti. Uspećete da razrešite jednu zamršenu situaciju i tako “ućutkate” one koji su sumnjali u vas.

ZDRAVLJE
Možete osećati mučninu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete zatvoreni, ćudljivi, a moguće i sumnjičavi prema ljudima u svom okruženju. Izbegavaćete gužvu, nepoznate osobe i mesta.

LJUBAV
Slobodni se neće baviti ljubavnim pitanjima. Biće sami sebi dovoljni u svakom smislu. Zauzeti će imati dosta lošu komunikaciju sa partnerom.

POSAO
U radu ćete biti zaokupljeni detaljima i svim onim što na prvi pogled nije lako uočljivo. Sve što zahteva duboku analizu ići će vam od ruke.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete učiti iz tuđih iskustava. Bićete otvoreni za poneki od saveta i predloga koje ćete dobiti od osoba čijem sudu verujete.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni nećete osećati potrebu za emotivnom bliskošću. Više će vas interesovati površni odnosi. Zauzete će pratiti pomalo nategnuta atmosfera u vezi.

POSAO
Kako biste svoje ideje lakše sproveli u delo, obratite se dugogodišnjim saradnicima za pomoć. Svaki oblik timskog rada ići će vam od ruke.

ZDRAVLJE
Možete osetiti oscilacije u krvnom pritisku.


Lav 23.7.- 22.8.

Mnogo je toga što čeznete da postignete na ličnom planu, međutim, moraćete da se strpite, kao i da u međuvremenu mudro raspoređujete svoju energiju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, imaćete utisak da vam partner ne posvećuje onoliko pažnje koliko zaslužujete. Slobodni neće imati kad da razmišljaju o ljubavi.

POSAO
Ne bi bilo loše da svoje poslovne planove za sada držite u tajnosti. Ukoliko vam je potreban savet po tom pitanju, obratite se proverenim osobama.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u leđima.


Devica 23.8. - 22.9.

Ovaj dan ćete rezervisati za odmor i opuštanje, ali to ne znači da ćete biti potpuno pasivni. Posvetićete se sadržajima koji bude vašu radoznalost.

LJUBAV
Ako ste slobodni, neće vam biti ni malo dosadno, niti će vam nedostajati da imate nekog pored sebe. Zauzeti neće obraćati puno pažnje na partnera.

POSAO
Ukoliko radite sa inostranstvom, možete se nadati vrlo povoljnom razvoju događaja na poslu. Ostali će morati da ispravljaju neke svoje minule greške u radu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.



Vaga 23.9. - 22.10.

Nećete biti objektivni ni prema sebi ni prema drugima. Može vam se učiniti da ste u nekim stvarima sposobniji nego što zaista jeste. Budite skromniji.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni i romantični, ali i previše zahtevni po određenim pitanjima. Slobodni će se potruditi da zavedu jednu privlačnu osobu.

POSAO
Izbegavajte sumnjive finansijske transakcije, kao i velika ulaganja. Oslonite se na intuiciju u izboru svojih potencijalnih saradnika.

ZDRAVLJE
Budite umereniji u svemu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas možete osetiti potrebu da “delite pravdu”. Vaši stavovi delovaće nešto rigoroznije nego obično zbog čega sa mnogima nećete moći da se usaglasite.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, od partnera će očekivati da im pokloni puno ljubavi i pažnje. Slobodni će teško uspeti da pronađu osobu koja bi im parirala na emotivnom planu.

POSAO
Postići ćete dogovor važan za nastavak jedne unosne saradnje. Sa druge strane, vodite računa da se nekim svojim postupcima ne zamerite nadređenima.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa donjim delom stomaka.


Strelac 21.11.- 21.12.

Isuviše ćete se baviti detaljima zbog čega nećete uspeti da sagledate širu sliku. Danas ćete biti skloni pogrešnim procenama i nedovoljno promišljenim postupcima.

LJUBAV
Slobodni će biti zaokupljeni nizom stvari, a nijedna od njih neće se ticati njihovog emotivnog statusa. Zauzeti će jedva naći vremena za voljenu osobu.

POSAO
Bićete prinuđeni da ispravite neke greške od ranije. Iako ćete biti itekako usredsređeni na posao, nećete uspeti da pozavršavate sve što ste naumili.

ZDRAVLJE
Skloni ste nervozi.


Jarac 22.12.- 19.1.

Primetićete da ni kod vas nije baš sve kako biste želeli, ali da ste za razliku od mnogih u svom okruženju vi pomirljivi, kao i znatno bolje raspoloženi.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, pokušaće da partneru prirede neko prijatno iznenađenje. Slobodni će delovati kao magnet na svoju okolinu, ali će retko ko njih same uspeti da oduševi.

POSAO
Trudićete se da suvoparne poslovne zadatke zaobiđete u širokom luku. Imaćete uspeha samo u onim segmentima posla gde možete da primenite slobodna rešenja.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Tokom celog dana osećaćete pojačan umor zbog čega vam i najmanji fizički napori mogu delovati previše zahtevno. Bićete prilično usporeni.

LJUBAV
Slobodni mogu da sasvim slučajno sretnu jednu svoju staru simpatiju. Oni koji su u vezi, želeće da sa partnerom provedu mirno veče u kućnoj varijanti.

POSAO
U zadnji čas ćete uspeti da se izborite sa jednim velikim poslom koji ste danima odugovlačili. Moguć je manji sukob sa jednim od saradnika.

ZDRAVLJE
Prijaće vam mirovanje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Tokom današnjeg dana bićete dosta nemirni i napeti, a da ni nećete znati zbog čega se tako osećate. Prijaće vam društvo bliskih osoba.

LJUBAV
Verovatno je da postoji neko ko vam se dopada, međutim, nećete biti spremni da išta konkretno preduzmete po tom pitanju. Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom.

POSAO
Bićete vrlo ubedljivi u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima i klijentima. Svoje ideje i stavove umećete vešto da predstavite i obrazložite.

ZDRAVLJE
Odmarajte se više.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>