Region

Svet

Ana Stanić sa muzičkog doručka!

Ana Stanić, kantautorka mnogobrojnih hitova,  koja već dve decenije neguje živi nastup sa bendom, ovoga puta će svoju publiku obradovati intimnim koncertom uz pratnju simfonijskog orkestra Umetničkog ansambla Stanislav Binički, 24.oktobra u CZK Vlada Divljan. Ana će sa publikom podeliti magičnu emociju nastalu spajanjem popa i roka sa klasikom. Ana Stanić sa muzičkog doručka! 

Ana Stanić sa muzičkog doručka! Foto: Nikola Pešić



Ana Stanić je povodom predstojećeg koncerta u CZK Vlada Divljan okupila predstavnike medija u hotelu Crowne Plaza na “muzičkom doručku”. Uz druženje u  opuštenoj atmosferi Ana im je pričala kako teku pripreme za koncert , i uz pratnju na klaviru, bez mikrofona, otpevala nekoliko pesama.



“ Konačno su se stvorili uslovi da sebi ispunim  želju da imam koncert  sa simfonijskim orkestrom. Drago mi je što ću binu, pored svog benda, deliti i sa simfonijskim orkestrom Stanislav Binički. Probe su u toku i jedva čekam da čujete moje mnogobrojne hitove u novim aranžmanima. Obogatili smo pop i rok pesme plemenitošću i magijom zvuka kakvu daje simfonijski orkestar. Spremila  sam i neka iznenađenja, neću vam ih otkrivati, ali imaću fenomenalne goste. Jako sam uzbuđena, biće to intiman koncert, u manjem prostoru, gde ću moći da vidim lica svoje publike. Jedva čekam da podelim emocije sa sanjarima, nepopravljivim romanticima i nežnim buntovnicima, kakva sam i ja. Verujem da ćemo 24. oktobra doživeti priču za pamćenje koju nećemo zaboraviti ni za dvadeset, trideset nekih godina”- izjavila je vidno uzbuđena Ana Stanić citirajući stihove svojih pesama.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>