Svet

Region

Filmovi - Grdana gospodarica zla i Porodica Adams u bioskopima! (VIDEO)

Filmovi "Grdana gospodarica zla" i "Porodica Adams" premijerno u odabranim bioskopima! Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru kada je Grdana u pitanju. Porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite da li je vaša porodica čudna!

Filmovi - Grdana gospodarica zla i Porodica Adams u bioskopima! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U Diznijevoj avanturi “GRDANA GOSPODARICA ZLA”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. 

Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica. 

Premijerno u odabranim bioskopima 16. oktobra. U bioskopima od 17. oktobra 2019. godine.


 

Spremite se da pucketate prstima! Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

U bioskopima od 7. novembra 2019. godine.
 

Serija Dug moru prva epizoda: Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena?!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>