Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Danas bi bilo najbolje da se ne obazirete na sve ono što ne možete odmah i lako da rešite. Opustite se i gledajte unapred.

LJUBAV
Vi i partner sukobljavaćete se oko nekih možda i krucijalnih pitanja koja se tiču vaše veze. Slobodnima će nedostajati neko pored koga bi se osećali zaštićeno.

POSAO
Najpre ćete objektivno sagledavati svoje poslovne mogućnosti, ali ćete se kasnije sve više i više prepuštati negativnim mislima na tu temu.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u kostima.


Bik 21.4.-21.5.

Okolina će vas doživljavati čudno. Možete ostati neshvaćeni. Srećom, vi se zbog toga ni najmanje nećete sekirati.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, nedostatak dešavanja na emotivnom planu neće imati nikakvog specijalnog uticaja na vaše raspoloženje. Zauzeti će biti nezainteresovani za partnera.

POSAO
Smatraćete da su vaši saradnici daleko iza vas po pitanju inovativnosti i originalnosti. Razmišljaćete o mogućnostima pokretanja privatnog biznisa.

ZDRAVLJE
Nećete imati problema sa zdravljem.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pred vama je jedan naporan dan koji će delovati kao da mu se kraj ne nazire. Naoružajte se beskrajnim strpljenjem. Trebaće vam.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se dobro slagati samo na fizičkom nivou. Ozbiljne razgovore izbegavajte. Slobodni će žudeti za jednom atraktivnom osobom.

POSAO
Danas ćete se baviti svojim finansijama. Razmišljaćete o opcijama dodatne zarade, ali nećete doći ni na kakvu ideju koja je izvodljiva u ovom trenutku.

ZDRAVLJE
Izbegavajte obilne obroke.


Rak 22.6. - 22.7.

Ako pustite da sve što vam je bitno zavisi od drugih, razočaraćete se. Usredsredite se na sebe, svoje potrebe i mogućnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, današnji dan nije dobar za pokretanje razgovora na ozbiljne teme. Slobodni će imati previsoka očekivanja u ljubavi.

POSAO
Imaćete utisak da niste dovoljno kompetentni kako biste samostalno izašli na kraj sa jednim poslovnim izazovom. Faliće vam hrabrosti i odlučnosti.

ZDRAVLJE
Negujte se više.
 

Horoskop otkriva koja tri znaka moraju da budu oprezni dok vlada Vaga!



Lav 23.7.- 22.8.

Nervoza i napetost obojiće vam atmosferu današnjeg dana. Ukoliko ste u mogućnosti, bavite se nekim trivijalnijim temama.

LJUBAV
Slobodni će steći utisak da je nova ljubav poslednja stvar koja im je u ovom trenutku potrebna. Zauzeti će imati sitne razmirice sa partnerom.

POSAO
Bićete vrlo odgovorni. Ceo dan ćete razmišljati o poslu i ostalim obavezama iz praktične sfere svog života. Nažalost, ništa nećete uspeti da uradite do kraja.

ZDRAVLJE
Želudac vam je osetljiv.


Devica 23.8. - 22.9.

Vi ćete se osećati dobro u svojoj koži, ali mnogi oko vas neće. Svoje želje nastojte da ostvarite samostalno. Udovoljite sebi.

LJUBAV
Ako ste slobodni, prepustićete se maštarenju, a pojedini i flertu sa jednom atraktivnom, ali zauzetom osobom. Oni koji su u vezi, održavaće dobar odnos sa partnerom.

POSAO
Ovaj dan treba da iskoristite tako što ćete se odmoriti od posla. U prethodnom periodu bili ste dovoljno vredni. Vreme je da se opustite i napunite baterije.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.

NEDELJNI HOROSKOP 

MESEČNI HOROSKOP






Vaga 23.9. - 22.10.

Očekuje vas ne tako vedar dan. Bićete skloni melanholičnom raspoloženju, a možete biti i razdražljivi. Povedite računa kako se odnosite prema bliskim osobama.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, nalaziće mane partneru i tamo gde ih nema. Objektivnost vam danas neće biti jača strana. Slobodni će se kajati zbog nekih propuštenih ljubavnih prilika.

POSAO
Trudićete se da ispoštujete sve zadate rokove, ali će vam to teško polaziti za rukom. Nedostajaće vam koncentracija, ali i motivacija za rad.

ZDRAVLJE
Imunitet vam je u padu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Imaćete utisak da ste među retkima koji su sposobni da iz nepovoljne situacije izađu bez posledica. Hrabro ćete se suočavati sa današnjim izazovima.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, koketiraćete sa više osoba. Uživaćete u svom trenutnom emotivnom statusu. Zauzeti će imati kvalitetnu komunikaciju sa partnerom.

POSAO
Sa poslovne tačke gledišta, nijedan problem neće vam se činiti nepremostivim. Ipak, po pitanju finansija, želećete da štošta bude drugačije.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas vam, može se reći, neće biti ni do čega. Ljudi će vam dosađivati i crpeti vašu energiju, pa ćete rešiti da se na trenutak isključite iz svih dešavanja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, od partnera ćete zahtevati više pažnje, topline i nežnosti. Slobodni će biti isuviše lenji da bi išta preduzeli po pitanju osobe koja im se dopada.

POSAO
Pitaćete se da li vaše poslovno okruženje prepoznaje i ceni vaše kvalitete u dovoljnoj meri. Smatraćete da zaslužujete povišicu.

ZDRAVLJE
Bićete skloni prejedanju.


Jarac 22.12.- 19.1.

Mnogo je toga što želite, međutim, postavlja se pitanje koliko zaista radite na sebi. Ovo je dan za sabiranje utisaka.

LJUBAV
Slobodni će se osećati nesigurno. Biće jako stidljivi u društvu zbog čega će ostavljati pogrešan utisak na potencijalne partnere. Zauzeti će biti naporni svom partneru.

POSAO
Vaše poslovne ambicije nisu sasvim u skladu sa datim mogućnostima. Biće potrebno da promenite svoj ugao posmatranja, kao i da se naučite strpljenju.

ZDRAVLJE
Možete patiti od nesanice.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Pratiće vas umor, ali i osećaj bespomoćnosti. Ne bi bilo loše da sve aktivnosti svedete na minimum i pronađete adekvatan način da se okrepite.

LJUBAV
Slobodni će biti skloni idealizaciji potencijalnog partnera. Razočarenja su neminovna. Zauzeti će biti preosetljivi i u svom emotivnom odnosu forsirati pogrešne stvari.

POSAO
Bićete skloni pravljenju grešaka, pa tako danas nije preporučljivo da preuzimate na sebe poslovne obaveze koje zahtevaju fokus i pedantnost.

ZDRAVLJE
Moguće su upale i infekcije.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete željni uzbuđenja i dinamike. Nestrpljivo ćete iščekivati da vam zanimljivosti oboje svakodnevicu, međutim, neće baš sve ići po planu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete se odlično osećati u društvu prijatelja. Noćni izlasci na mesta velikih okupljanja preporučljivi su i zauzetim predstavnicima znaka.

POSAO
Shvatićete da je puno toga što vam se ne dopada kada je reč o vašoj trenutnoj poslovnoj situaciji. Ipak, nećete izgubiti entuzijazam.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u nogama.
 

Ključ večne zaljubljenosti! Kako da postanete savršen partner?

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>