Region

Svet

Edita Aradinović o sukobu sa Milošem i Filipom: Sve ću ispričati policiji!

Vlasnici studija Filip Miletić i Miloš Roganović su prilikom davanja izjave upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima, na šta su oni odgovorili da su u sukobu jedino sa Editom. Edita Aradinović o sukobu sa Milošem i Filipom: Sve ću ispričati policiji! 

Edita Aradinović o sukobu sa Milošem i Filipom: Sve ću ispričati policiji! Screenshoot/InstagramEdita Aradinović uskoro bi mogla da bude pozvana u policiju na saslušanje povodom incidenta koji se dogodio u subotu, 28. septembra, kada je na studio produkcijske kuće FM play bačena bomba, a pevačica navodi da će, ukoliko dođe do toga, policiji ispričati sve detalje sukoba sa poznatim estradnim dvojcem.

Vlasnici studija Filip Miletić i Miloš Roganović su prilikom davanja izjave upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima, na šta su oni odgovorili da su u sukobu jedino sa Editom Aradinović, zbog čega bi policija uskoro mogla da kontaktira pevačicu i pozove je na saslušanje.

"Niko me nije zvao. Nisam bila na saslušanju, nemam komentar za sada." - rekla je Edita ovim povodom za Blic.

Ona se zatim u izjavi za "Pink.rs" osvrnula na detalje, te navela da prema Filipu i Milošu ima dug, budući da je prekršila ugovor koji je imala sa njima, o čemu se pisalo prethodnih godina.

 

"Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika... A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje... Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih - hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam."- rekla je Edita za poemnuti portal, a zatim dodala:

"Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude - ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima... Ne bih znala šta dalje da dodam."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>