Style

Ljubav

Brutalni horoskop: Devica oplakuje sebe, Vaga više voli laž nego istinu!

Da li se usuđujete da pročitate horoskop koji bez dlake na jeziku razotkriva sve vaše mane? Brutalni horoskop za ova dva znaka tvrdi: Devica oplakuje sebe, otkud toliki talenat za podlost i bezosećajnost? Vaga više voli laž nego istinu i baš zbog toga je najuspešnija u laganju.

Brutalni horoskop: Devica oplakuje sebe, Vaga više voli laž nego istinu! Svet Plus




Devica

Opsesivno - kompulsivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan. Prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Ako je koji znak prostitutka to je ovaj. Neprestane opravdavajuće analize dovešće do vaše umne paralize. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Device. Sa Devicom ste sigurni u jedno, kad – tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mesecima kalkuliše da li je došlo vreme da vas eliminiše. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. Otkud toliki talenat za podlost i bezosećajnost? Narcisi koji brinu samo o svome izgledu sa težnjom ka savršenstvu, kako one to lepo zovu.

To je u stvari plivanje u sopstvenim go*nima u kojima je do kolena. Devica nema strasti, zagrljaja, nežnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe. Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj (zbog sata koji otkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva) zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili bi da imate posla sa androidom. Ali nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole da pobrkate sa emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

 
Vaga

Narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, potpuno nestabilni, treba im nedelju dana da se odluče hoće li naručiti i šta, toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta. Bezdušni, bez srca, bez krvi. One znaju voleti samo ako ste finansijski ili položajno istaknuti. Reč prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, nećete dobiti ni približno jednako jer one samo pažljivo slušaju vas a svoje karte ne otvaraju. Draže su im 1.000 lepih laži, nego jedna bolna istina, zato su najuspešniji u laganju čak i sebe.
 

Horoskop: Haotično je na nebu, a to će posebno osetiti četiri znaka!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Dnevno.rs

Povezane vesti:


>