Svet

Region

Arnold Švarceneger se oprostio od kuma! Preminuo Franko Kolumbo!

Arnold Švarceneger se oprostio od kuma! Preminuo Franko Kolumbo! Italijanski bokser, glumac i bodi bilder Franko Kolumbo preminuo je u 79. godini života.

Arnold Švarceneger se oprostio od kuma! Preminuo Franko Kolumbo! Screenshoot/Instagram



Franko, najbolji prijatelj i kum Arnolda Švarcenegera, plivao je u moru na Siciliji kada mu je pozlilo, a nakon što je odvezen u bolnicu, preminuo je.

Arnold je skrhan bolom uputio emotivnu poruku na Tviteru, kojom se rastao od boksera:

"Volim te Franko. Uvek ću se sećati radosti koju si doneo u moj život, saveta koje si mi davao i bljeska u tvojim očima koji nikad nije nestajao", napisao je Švarceneger.

Švarceneger je i na Instagramu objavio fotografiju, ispod koje je napisao mnoštvo dirljivih reči upućenih svom preminulom prijatelju.

Franko Kolumbo je karijeru započeo prvo sa boksom, da bi se kasije preorijentisao na dizanje tegova i bodibilding. Osvojio je prestižnu titulu u profesionalnom bodibildingu Mister Olimpija 1976. i 1981. godine.

Oprobao se i u svetu glume, gde je imao par zapaženih uloga u televizijskim serijama i filmovima. Pojavio se i u Švarcenegerovim filmovima "Terminator", "Konan varvarin" i "Trkač". Inače, Švarcenegeru je kumovao na venčanju sa Marijom Šrajver 1986. godine.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>