Zadruga

Parovi

Miljana Kulić o svima loše: Mirko i Sloba su loši ljudi, kao i Luna! (VIDEO)

U emisiji "Narod pita", u kojoj je ovog četvrtka gostovala Miljana Kulić, puštena je žestoka svađa Lune Đogani i Miljane zbog Slobe Radanovića, u kojoj je Miljana rasplakala pobednicu "Zadruge 2". Miljana Kulić o svima loše: Mirko i Sloba su loši ljudi, kao i Luna!

Miljana Kulić o svima loše: Mirko i Sloba su loši ljudi, kao i Luna! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



"Moje mišljenje o situaciji se nije menjalo. Naravno da je Sloba najviše kriv zbog svega, a da je Luna dozvolila sebi da se upusti u sve to. Ajde što je ona pogrešila, ali osećam ogromnu gorčinu kad vidim da ju je majka u svemu podržavala. Mene bi se majka odrekla i u novinama i na televiziji, ne bi rekla: "Bravo Miljana, zaljubila si se". To je super za rijaliti, ali Kija je zaslužila pobedu."- komentarisala je Miljana.

"Sloba je namagarčio i jednu i drugu. Sloba i Mirko Gavrić neka slobodno podnesu tužbu protiv mene, gledaoci znaju da ja ne lažem. Sloba Radanović je biseksualac, Mirko Gavrić je klasičan gej!" - izjavila je, pa nastavila

"Sloba se oženio za Kiju kad se povela priča o tome da on i Mirko Gavrić imaju nešto, pa je odmah Mirko oženio Gagu. Posle se u Zadruzi prao. I Gaga je ostavila Mirka preko noći, uverila se da je gej. Budi ono što jesi, niko te neće osuditi! Mirko i Sloba su loši ljudi, kao i Luna. Ona je za mene đubre od čoveka, a njena majka đubre na kub zato što je podržala sve to! Majka je ista kao ona, čim je podržava u tom bludu i nemoralu" - poručila je Miljana.

"Luna je jedna obična patetičarka" - rekla je Miljana, pa počela da imitira Lunu dok je preživljavala nervni slom.

"Čista patetika i gluma na koju je naš narod naseo" - rekla je, a publika u studiju je vrištala od smeha. Verovatno su zaboravili da je nervne slomove u rijalitiju doživljavala i sama Miljana Kulić.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>