Region

Svet

Kija Kockar pevala pred samo dvadesetak srednjoškolaca!

Da li to interesovanje za njenim nastupima opada? Rijaliti-zvezda Kija Kockar pevala je u Požegi pred samo dvadesetak srednjoškolaca! 

Kija Kockar pevala pred samo dvadesetak srednjoškolaca! Screenshoot/Instagram



 Slobina bivša, Kija Kockar je došla na zakazan nastup, ali prizor koji je zatekla nimalo joj se nije dopao. Naišla je na plastične čaše i mali broj devojčica i dečaka, koji su je željno isčekivali.

- Kija je došla u zakazano vreme i svi smo čekali da se pojavi. Možda joj se nije svidelo što pijemo iz plastičnih čaša, ali mi volimo što je ona došla i ako ona nije nešto baš bila oduševljena kad nas je videla jer je mislila da nas je više. Mi smo se dobro organizovali, skoro celo odeljenje iz naše škole je došlo da bismo je videli. Nije bila nešto raspoložena, čak je i jednoj našoj drugarici koja je vrisnula kad se pojavila na bini ljutito rekla: "Polako". Dalje smo nastavili sa žurkom i nama je bilo OK jer smo je podržavali u rijalitiju, a kada je završila, odmah je otišla - tvrdi naš izvor sa lica
mesta.

Podsetimo da je Kija postala popularna kada je ušla u rijaliti "Zadruga" kao prevarena žena i zadobila sažaljenje naroda. U tom rijalitiju je izgubila muža, ali je dobila 50.000 evra.

Kija pevala pred 15 ljudi

Da ovo Kiji nije prvi javni peh, govori i to što je nedavno nastupala u jednom klubu u Švajcarskoj koji je maltene bio prazan. Naime, dok je izvodila numeru "Rane" Anastasije Ražnatović, Kiju je slušalo oko 15 ljudi, koliko se na snimku moglo izbrojati. Kako naš izvor navodi, vlasnici lokala su sve više razočarani i sve je manje zovu da nastupa.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>