Zadruga

Parovi

Dragana Mitar od muža tražila auto i novac da povuče krivičnu prijavu!

Bivšoj zadrugarki je život nakon izlaska iz rijalitija postao pakao. Njen muž je našao devojku, ona je podnela papire za razvod braka, a on joj je uzvratio pretnjama zbog čega je ona podnela krivičnu prijavu protiv njega. Dragana Mitar od muža tražila auto i novac da povuče krivičnu prijavu!

Dragana Mitar od muža tražila auto i novac da povuče krivičnu prijavu! Screenshoot/Instagram




Dragana Mitar, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" je pred milionskim auditorijumom iznela "prljav veš" iz braka sa Sinišom Dragutinovićem, da bi je po izlasku iz istog sačekao pakao.

Bivša zadrugarka je podnela papire za razvod braka, da bi joj Siniša zatim uzvratio pretećim porukama zbog čega je ona podnela krivičnu prijavu i pretnjom da će joj oduzeti starateljstvo nad sinom Jovanom. 

Tokom emisije "Zadruga - narod pita" Dragana je izjavila da joj je Siniša tražio da ona povuče krivičnu prijavu, a on će zauzvrat povući zahtev za starateljstvo nad sinom. 

Međutim, Dragana nije na to pristala, pa mu je dala drugu ponudu. Beogradski mediji došli su u posed prepiske Dragane i njenog još uvek zakonitog supruga gde se može videti da je bivša zadrugarka tražila od Siniše luksuzni automobil marke BMW x4 i 20.000 evra kako bi povukla krivičnu prijavu, a on povukao zahtev za starateljstvo. 

- Evo, ovako Siniša, čula sam se sa advokatom i ponudu koju ti nudim je sledeća - Da mi ostaviš u vlasništu x4, da mi daš 20 000 evra da bi rešila stambeno pitanje za sebe i dete. To je moja ponuda, a ja ću povući krivičnu prijavu, ostaviti garažu i potpisati sporazumni razvod odmah i izaći ću iz stana u roku od sedam dana. Ako to nećeš da mi ispuniš, onda se vidimo na sudu i sud šta dodeli, to je to. Pozdrav - napisala je Dragana.

- Vidimo se na sudu. Pozdrav - odgovorio joj je Siniša.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>