Svet

Region

Saša Baron Koen dobio ozbiljnu ulogu! Od Borata do špijuna!

Nova Netflixova serija "The spy" rađena je po stvarnom životu izraelskog špijuna Elija Koena, koga će tumačiti upravo Saša Baron Koen. Saša Baron Koen dobio ozbiljnu ulogu! Od Borata do špijuna! 

Saša Baron Koen dobio ozbiljnu ulogu! Od Borata do špijuna! Screenshoot/Instagram



Nekada Ali Dži, pa Borat, pa Bruno, zatim noćna mora američkih političara i javnih ličnosti glumac Saša Baron Koen konačno u ozbiljnoj ulozi.

Nova Netflixova serija "The spy" rađena je po stvarnom životu izraelskog špijuna Elija Koena, koga će tumačiti upravo Saša Baron Koen.

Pisac i scenarista ove miniserije je Gioden Raf, a u seriji Eli Koen koji je 1960. godine otišao u Siriju kao špijun ima velikih poteškoća da se oslobodi svog "duplog identiteta", pošto svoj posao obavlja perfektno.

Uloge u seriji su dobili i Hadar Ratzon Rotem koja će igrati Elijevu ženu, koja je ostavljena da sama odgaja njihovu decu i oseća da nešto nije kako treba sa poslom njenog muža, glumac Waleed Zuaiter u ulozi Amin Al-Hafz, vojnog oficira koji misli da je pronašao saveznika u Koeni.

Saša Baron Koen je u kategoriji skečeva osvojio dva Emija za svoju emisiju "Who is America". On je kontaktirao stručnjake, političare i druge poznate ličnosti kako bi sa njima snimao "ozbiljne" emisije, maskirao se i onda im postavljao pitanja koja će ih navući da se obrukaju pred milionskim auditorijumom.

Koen u ovoj emisiji ima najmanje četiri "alter-ego" karaktera, ljubitelja teorija zavera Bilija, bivšeg zatvorenika Rika, liberalnog ekstremistu Niru i lažnog izraelskog stručnjaka za antiterorizam, pukovnika Morada.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>