Region

Svet

Nadežda Biljić u Urgentnom: Ceo stan mi je krvav!

Udarce koje je protekle noći Nadežda Biljić dobila od svog dečka Tomislava Panića uzrokovale su joj povrede na glavi, nozi i stomaku zbog čega je pevačica sada u Urgentnom centru kako bi joj lekari ukazali pomoć. Ceo stan mi je krvav!

Nadežda Biljić u Urgentnom: Ceo stan mi je krvav! Foto: Facebook



Kako je Nadežda otkrila za Republika.rs do incidenta je došlo kada su Toma i ona sa društvom izašli na jedan splav:

" Sve je bilo u redu sinoć, lepo smo izašli na splav, a onda je on otišao negde i rekao:"Brzo se vraćam". U jednom trenutku videla sam ga sa nekim devojkama i nakon toga smo prešli na drugi splav gde sam ga zamolila da ako već flertuje, da to ne radi na moje oči. Rekao je da se ta devojka već dugo sviđa njegovom drugu pa je prišao da "proba da je smuva za tog drugara". Rekla sam mu da je trebalo to da mi kaže odmah."

- Posle toga smo se svađali u mom stanu gde on gostuje kad je u Beogradu, pošto sam je, je l' te, njegova devojka. Tamo mi je rekao da sam ja ljubomorna i pretukao me je. Sva sam krvava, imam povrede na glavi i na nozi. Udarao me je rukama i nogama, svuda pa i u stomak - izjavila je Biljićeva koja je otkrila da je nakon toga pozvala polciju:

"Nakon što me je pretukao, ja sam ga izbacila iz stana, ali je on tražio da uđe i da prespava pa da ujutru ode. Pošto sam se plašila pustila sam ga, a kada je zaspao zvala sam drugaricu iz detinjstva da dođe i pomogne mi da spakujem vredne stvari i odem iz stana. Kada je došla spakovala sam najvrednije i pozvla polciju koja je odmah došla i privela ga - kazala je pevačica za Republika.rs i otkrila da je sada na putu za Urgentni centar:

"Ja sada idem u Urgentni jer sam sva krvava, ceo stan mi je krvav i idem da mi pogledaju povrede. A on je priveden" - ponavljala je bivša učesnica "Zadruge 2".

Inače, Toma i Nadežda su vezu započeli u rijalitiju, a tamo su je i okončali da bi romansu nastavili po izasku. 
 

Pretučena Nadežda Biljić! (FOTO)

Za Nadeždu već stižu reči podrške, a prva koja se javno oglasila je njena cimerka iz Bele kuće Dragana Mitar, koja je, kako se već pisalo, i sama bila žrtva nasilja. 

"Stop nasilju nad ženama! Nadežda Biljić, podrška, Naco, volim te! Ako treba bilo šta, zovi me molim te, da čujem da si dobro..." - napisala je Dragana.
 

Slavica Biljić: Umlatio je kao stoku! A evo šta kaže Tomina majka!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>