TV Show

Parovi

Guča finalno takmičenje na RTS-u!

Guča finalno takmičenje na RTS-u 10. avgusta! Ovom prilikom takmičiće se 16 orkestara iz Vranja, Sirogojna, Niša, Knjaževca, Vladičinog Hana i drugih mesta.

Guča finalno takmičenje na RTS-u! Screenshoot/Instagram



U subotu 10. avgusta RTS će na 3. kanalu uživo prenositi Finalno takmičenje trubačkih orkestara 59. Dragačevskog sabora trubača u Guči, pod nazivom "Sa Ovčara i Kablara". Ovom prilikom takmičiće se 16 orkestara iz Vranja, Sirogojna, Niša, Knjaževca, Vladičinog Hana i drugih mesta. Voditelji programa ove i svih drugih večeri biće pevačica Tijana Dapčević i glumac Slobodan Boda Ninković. Proglašenje pobednika ovogodišnjeg sabora biće u 23.30 što će se takođe prenositi na 3. kanalu RTS.

U ponoć na scenu izlazi veliki majstor trube Dejan Petrović koji će održati koncert u pratnji svog Big Benda. Dejan Petrović iz Užica zvezda je ovog instrumenta i višestruki osvajač raznih nagrada Sabora u Guči. Njegovi koncerti predstavljaju fuziju tradicionalnog i modernog gde truba biva podržana električnim instrumentima. Njegov koncert prenosiće se uživo na Drugom programu RTS.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>