Zadruga

Parovi

Stanija je stavila tačku na priče o Markovoj prevari!

Marko Marković u javnosti je poznat kao devet godina mlađi dečko starlete Stanije Dobrojević, a kako navodi jedan list, bivši zadrugar krije burnu prošlost, budući da je već u srednjoj školi imao problema s laganjem i prevarama, zbog čega je izopšten iz svog društva. Stanija je stavila tačku na priče o Markovoj prevari!

Stanija je stavila tačku na priče o Markovoj prevari! Screenshoot/Instagram



Naime Marković je kao veoma mlad želeo da bude popularan i činio sve da sebe predstavi kao nešto što nije.

- Marko je na samom početku srednje škole bio veoma povučen dečko, koji se ni sa kim nije družio. Oduvek je lepuškast i sviđao se devojčicama, ali nijedna muška ekipa ga nije htela u društvu. Kada je prošlo godinu-dve, odjednom je od stidljivog dečaka postao nadobudni hvalisavac. Pošto je tokom letnjih raspusta bio sa nekoliko lepih devojaka, istripovao je da je kralj Podgorice i da su svi ispod njega. Bahatio se i prema onima retkima sa kojima je bio dobar. Njegovo izigravanje šmekera zasmetalo je mnogima zbog čega su do detalja saznali priču koja stoji iza ovog momka, navodi izvor i dodaje da je Marković posle srednje počeo da laže devojke i drugove o tome odakle je.

- O kakvom se kompleksašu radi postalo nam je jasno posle srednje škole. Često smo ga viđali po gradu sa nekim nazovi ribama i uvek je gledao da privuče pažnju. Ubrzo je počeo da nosi fejk garderobu i da živi život koji ne postoji. Saznali smo da devojkama koje muva govori da živi u ogromnom stanu u centru Podgorice, što nas je šokiralo jer je on iz malog mesta Daljem, udaljenom pola sata od Podgorice. To mesto broji manje od 200 stanovnika i on se toga mnogo stideo. Nismo mogli da verujemo da je baš toliko dno dna da laže o tome da ima stan i o tome gde živi - kaže izvor za  i otkriva zbog čega je bivši zadrugar imao nadimak Zečja Cava .



- Marko je od onih tipova koji su jaki na priči i vole da glume muškarčine kada dođe do problema. On je, konkretno, najviše problema imao zbog muvanja tuđih devojaka, a kada bi ga neko upozorio da će mu polomiti kosti ako nastavi da bude bezobrazan, govorio bi da se ne plaši i da jedva čeka sukob. Kada bi došlo do toga da ga neko stvarno traži po gradu, ti momenti bili su najsmešniji. Bežao bi ili bi molio da ga ne diraju i izvinjavao se hiljadu puta , obećavajuću da neće da se ponovi. Zvali smo ga Žečja Cava jer je brzo kao zec bežao od problema koje bi sam sebi napravio i zato što su ga privlačile zauzete devojke - rekao je izvor koji Markovićevu vezu sa Stanijom smatra dobrom šalom.

- Veza Marka i Stanije je toliko smešna da niko od nas ne može da veruje da oni to predstavljaju kao pravu ljubav. Pa on nju laže da zarađuje od manekenstva i da se bavi privatnim biznisom, koji je decenijama u porodici, a to zaista ne postoji. Ne bi se taj skidao go da ima neku lovu i ne bi bio sa Stanijom, koja je devet godina starija, da od toga nema koristi. I nije sramota što nema pare, nego što laže da ih ima. On Staniji nije rekao odakle je u stvari, a šta je tek s ostalim stvarima. Verovatno joj priča da ima četiri stana i kuću na moru. Sreća je što njoj za samopouzdanje treba piletina, a njemu poznata starleta za marketing. Zato i traju malo duže od balona od sapunice - zaključuje izvor.

Stanija Dobrojević je pred sam kraj druge sezone Zadruge započela vezu sa Markom Markovićem. Ipak, nakon izlaska iz rijalitija njihova ljubav je stavljena na test, jer je Stanija morala da otputuje u Ameriku zbog posla.

Njih dvoje su se tada neradao rastali na aerodromu, a on se vratio u Crnu Goru. Stanija je često imala običaj da nekom objavom da do znanja fanovima da su ona i Marko i dalje zajedno.

Kako se dan njenog povratka bliži ona je odlučila da u lajvu progovori o odnosu sa Markom.

Nakon priča da je Marko Marković imao druge devojke u njenom odstustvu, rešila je da stavi tačku na ove priče.

- Sa nama je sve ok, to je to, nemam što da vam više kažem. U stvari imam svašta da vam pričam, ali ću to ostaviti za sledeći lajv - rekla je Dobrojevićeva zagentno se smejući.

Šta se to novo dogodilo u njenom životu i da li ima veze sa Markom? Ostaje da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>