Region

Svet

Odmah po sletanju u Srbiju legendarni Jamie Jones, uputiće se na Lovefest!

Odmah po sletanju u Srbiju legendarni Jamie Jones, uputiće se na Lovefest gde će publiku dočekati neverovatnim setom, koji će trajati čak tri sata, duplo duže od onoga na šta su fanovi obično navikli.

Odmah po sletanju u Srbiju legendarni Jamie Jones, uputiće se na Lovefest! PromoPrivatni avion svetskog di-džej maga i muzičkog producenta Jamie Jones-a biće prvi ikada, koji će dodirnuti tlo novootvorenog aerodroma “Morava”. Iako je zvanično najavljeno da će letovi na kraljevačkom aerodromu početi tokom zime, rukovodstvo je donelo odluku da napravi presedan i sa ponosom ugosti velike svetske zvezde tokom trajanja Lovefesta

Organizatori Lovefesta, među prvima su imali priliku da zavire u prostorije ove građevine, koja je kreirana po najvišim svetskim standardima. Čitav aerodrom je moderno uređen, a čast da prvi čekiraju svoj pasoš i tako uđu u istoriju ove zgrade imaju upravo velike zvezde trinaestog izdanja Lovefesta. 

Aerodrom “Morava” lociran je na samo tridesetak kilometara od Vrnjačke Banje, a velike su šanse da mnogi dolazak putevima u Vrnjačku Banju, već ove godine zamene iznajmljivanjem letelice. Uvođenje redovnih letova za Lovefest će značiti samo više posetilaca sa svih strana sveta, a za aerodrom “Moravu” frekventan letnji saobraćaj. 

Jamie Jones čak 3 sata vrti hitove na Fire bini Lovefesta 

Odmah po sletanju u Srbiju legendarni Jamie Jones, uputiće se na Lovefest gde će publiku dočekati neverovatnim setom, koji će trajati čak 3 sata, duplo duže od onoga na šta su fanovi obično navikli. Tako će ova tehno legenda zatvoriti drugu festivalsku noć i zajedno sa hiljadama posetilaca dočekati čuveno Lovefest jutro na Fire Stage-u.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>