Zadruga

Parovi

Zadruga 3 još uvek nije počela, a rat već bukti!

Nagađa se ko će biti učesnici treće sezone rijalitija, pa se između ostalih pominje i Bojan Tomović, koji već neko vreme puni novinske stupce svojim izjavama, pa neretko iritira dobar deo javnosti svojim stavovima. "Zadruga 3"  još uvek nije počela, a rat već bukti!

Zadruga 3 još uvek nije počela, a rat već bukti! Screenshoot/Instagram



Bojan Tomović je putem Instagrama izjavio saučešće Vladimiru Tomoviću kada mu je otac preminuo, a onda je krenuo rat. Bojan i Vladimir osim prezimena i crnogorske krvi nemaju ništa više zajedničko.

"Prezimenjače, primi moje saučešće i budi jak sada zbog majke najviše, njoj će biti najteže, znam to jer sam i ja pre par godina ostao bez mog Taje i ta bol je užasna. Pozdrav"- napisao je Bojan, a onda mu je Vladimir odbrusio.

"Jesi li ti onaj koji me pljuje na svim portalima iako se nikada upoznali nismo? Jesi li ti onaj koji pljuje na Mitropoliju Crnogorsko Primorsku? Jesi li ti onaj što vadeći se na konto svoje bolesti pljuješ sve živo i mrtvo što je srpsko? Nema potrebe ti meni da izjavljuješ saučešće niti da me savetuješ jer je mene sraota kada vidim ko sve nosi prezime Tomovića. Bolje ti je da se ne sretnemo u životu sektašu"- bio je oštar Vladimir.

Na kraju je još dodao:

"Mrš sektašu."

Vladimir Tomović je podelio njihovu prepisku uz poruku:

"Zamolio bih sve koji govore da mi je ovaj bolesnik rođak da prestanu s tim. Sticajem okolnosti samo nosim isto prezime koje taj izrod kalja. To je jedina osoba kojoj ni na izjavljivanje saučešča očeve smrti nisam mogao ljudski odgvoriti. Sektaš"
 

Povezivali ga sa Kijom, Anom i Lunom, a sada ulazi u Zadrugu 3!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>