Region

Svet

Aca Lukas zaljubljen! Da li će ga nova devojka ubediti da Sonji da razvod?

Aca Lukas zaljubljen! Bivša supruga folk pevača Ace Lukasa, Sonja Vuksanović saznala je preko redakcije Srpskog telegrafa da pevač ima novu devojku Jovanu Doroški (25), pa se odmah obradovala. Da li će ga nova devojka ubediti da Sonji da razvod?

Aca Lukas zaljubljen! Da li će ga nova devojka ubediti da Sonji da razvod? Screenshoot/Instagram



Sonji ne smeta što se Lukas već sada pojavljuje na javnim događajima sa novom izabranicom, pa kaže da joj svaka devojka ide uz njega:

"Od vas sam saznala da Aca ima novu devojku, ali stvarno ne znam ko je ta devojka. Stvarno me ne zanima s kim je on trenutno, meni je to sve simpatično! Nadam se samo da će ga ona možda ubediti da mi što pre potpiše papire za razvod braka! Mislim da bi to stvarno bilo sjajno."

Ona je iznela mišljenje i povodom toga da su mišljenja na društvenim mrežama o Jovani Doroški podeljena, pa dok neki smatraju da je Novosađanka prava lepotica, drugi je nazivaju Sonjinom lošom kopijom:

"Nisam iskreno čula da njegovu devojku porede sa mnom, ali mi je i to simpatično! Iskreno, meni svaka devojka ide uz njega. Ne bih tu ništa mnogo komentarisala."

Aca Lukas se sa novom devojkom pojavio pre tri dana na promociji pesme "Problem", koju je snimio sa pevačicom Majom Berović, pa se od plavuše tokom cele večeri nije odvajao. Ovo je okupljenima bilo neobično zbog toga što je Aca nekoliko prethodnih partnerki pokušavao na sve načine da sakrije od očiju javnosti, a sada se ponašao vrlo slobodno bez obzira na to što su okolo sevali blicevi. Lukas je Jovanu držao za ruku, a u jednom trenutku je pao i sočan poljubac. Folker je na promociji samo kratko prokomentarisao novu vezu, pa nije mnogo detaljisao:

"Mogu samo da kažem da se moja nova devojka zove Jovana. Devojka mora da bude nova, zato se i zove devojka. Menjam staro za novo, kao i kola."

Aca je naglasio da njegova devojka nije starleta. Kao što je Srpski telegraf pisao, plavokosa lepotica je rodom iz Novog Sada i bila je mis Vojvodine. Ima 25 godina i radi kao direktorka marketinga u jednoj firmi. Lukasa i nju su spojili zajednički prijatelji na jednom privatnom slavlju, a pevač nije krio da ga je Jovana oduševila lepotom i šarmom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>