Style

Ljubav

Škorpija su ljubomorne i posesivne! Laganje ne podnose!

Svako od nas ima u životu bar jednu Škorpiju, to su veoma interesantni i veseli ljudi ali kao i svi imaju i svoje loše strane. Škorpija su ljubomorne i posesivne! Laganje ne podnose!

Škorpija su ljubomorne i posesivne! Laganje ne podnose! Svet Plus



Škorpije ne vole da traže pomoć jer to vide kao svoju slabost. Osveta im nije strana ali neće time nikome upropastiti život već dokazati da mogu bez te osobe. 

Brutalno su iskreni, a to okolinu ume da nervira! Veoma su vredne osobe, a što se tiče poverenja, veruju samo sebi. Nikome više!

U jednom trenutku Škorpija je potpuno smirena, a već sledećeg trenutka može da eksplodira. Kada se naljute, sasuće na vas sve ono što vam dugo ćute. Dok su nervozni, ne popujte im jer to neće doneti nikakvu korist.

Prema bližnjima su veoma brižni i zaštitnički nastrojeni. Ako njih uvredite mogu prećutati ali ako im povredite blisku osobu, čuvajte se.

Privlačne su, druželjubive i harizmatične osobe! Plene gde god se pojave! Često deluju nezainteresovano ali umeju da budu ljubomorni i posesivni u ljubavi jer svoju drugu polovinu ne žele da dele sa bilo kim.

Laganje preziru iznad svega i pravi su detektori za laži za sve osobe oko sebe, zato sebi ne dozvoljavajte taj luksuz ako imate bitnu Škorpiju u životu. 

Škorpije su ambiciozne i sanjaju velike snove! Sa njima je teško naći kompromis, sve shvataju bukvalno i u komunikaciji budite veoma oprezni.
 

Ovan, Lav, Jarac: Tri znaka horoskopa koje čeka velika sreća u narednoj godini!

Riba najlakše oprašta prevaru! Zbog ljubavi će pogaziti svoj ponos!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>