Zadruga

Parovi

Oni su propustili finale rijalitija Zadruga 2! (VIDEO)

Proslavili su svoj uspeh! Superfinalisti su otvorili šampanjac i čestitali jedni drugima ali nisu svi imali tu sreću! Oni su propustili finale rijalitija "Zadruga 2"!

Oni su propustili finale rijalitija Zadruga 2! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNajgledaniji rijaliti "Zadruga 2" bliži se kraju, a do superfinala nas deli samo još nekoliko sati. Noćas su velelepno imanje u Šimanovcima zauvek napustili Bora Santana, Mina Vrbaški, Bane Čolak, Jovana Tomić Matora, Zorica Marković i Marko Marković.

Ostalo je još 12 takmičara koji će se u sutrašnjoj noći boriti za glavnu nagradu i prestižnu titulu pobednika. Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Ana Korać, Nadežda Biljić, Suzana Perović, Branislav Radonić Brendon, Marko Miljković, David Dragojević i Aleksa Savić su zadrugari koji su ostali u Beloj kući. Kada su to saznali, zadrugari su čestitali jedni drugima, a zatim otvorili šampanjac i proslavili svoj ulazak u superfinale. Sutra nas očekuje ljuta borba, tako da glasajte i dalje za svoje favorite. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>