Zadruga

Parovi

Marijana Zonjić se gorko pokajala zbog se*sa u rijalitiju Zadruga 2! (VIDEO)

Sad već bivša zadrugarka, Marijana Zonjić se gorko pokajala zbog se*sa u rijalitiju "Zadruga 2"! Smatra da joj je vrela akcija sa Tomom Panić najveća greška koju je napravila.

Marijana Zonjić se gorko pokajala zbog se*sa u rijalitiju Zadruga 2! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Marijana Zonjić napustila je noćas rijaliti  "Zadruga 2", nakon što je napravljen još jedan presek glasova. Ona je u studiju rekla da se najviše plaši šta će joj roditelji reći, a zatim je pričala i o bivšim ljubavima u kući.

Prvo se dotakla Tome Panića, a zatim je komentarisala Adama Đoganija. Marijana je istakla da je njena najveća greška što je pred kamerama imala intimne odnose sa Tomom Panićem:

"Moja najveća greška je taj s*ks sa Tomom. Uvredilo me je to što govori da Nadežda i ja nismo cure za vezu. To nije tako. Tako je ispalo za njega, ali nije tako."

"Ja sam se sa Adamom u početku igrala, bilo mi je dosadno, a onda sam ga stvarno zavolela i ja sam pravila neka sr*nja, svađala sam se sa njegovom sestrom. To ga je najviše povredilo. I on se na kraju smuvao sa mojom tadašnjom najboljom drugaricom Natašom Moskvom" - rekla je Marijana.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>