Region

Svet

Region

Stefan Kapičić sa Dru Barimor u holivudskom hit filmu

Jedan od naših najuspešnijih holivudskih glumaca Stefan Kapičić, završio je snimanje filma “Everybody Loves Whales” u režiji Kena Kvapisa. Pored Stefana u filmu igraju Dru Barimor, Kristen Bel, Džon Krasinski.

Stefan Kapičić sa Dru Barimor u holivudskom hit filmu



Stefan je u jednom intervjuu otkrio detalje filma koji se snimao na Aljasci:

"Raditi za "Universal pictures"’ i "Working Title’" je definitivno jedan od najlepših događaja u mojoj karijeri, ujedno i najuspešniji. Biti deo takve ekipe i još dobiti bonus da snimaš na Aljasci je stvarno poseban utisak. Ono što bi ipak izdvojio kao najdraže iz celog projekta je saradnja sa rediteljem Kenom Kvapisom na čije insistiranje sam i dobio ovu ulogu, koja je za film od velikog značaja. Film prati istinitu priču o tri zarobljena kita ispod glečera u Arktičkom okeanu, oblasti koja je pod upravom SAD".

"Priča je interesantna jer se dogodila u periodu hladnog rata između Amerike i Rusije, a baš u tom periodu, u moru Arktičkog okeana, lokalni Eskim iz grada Barou primećuje tri zarobljena siva kita ispod lednika".

"Tada počinje dvonedeljna drama koja se odvija za vreme geopolitičkih promena dve vodeće sile Rusije i Amerike, kada Gorbačov iznosi svoju inicijativu za perestrojku, a Ronald Regan privodi kraju svoj drugi mandat. Zarobljeni kitovi privlače pažnju svetskih medija, te se više od sto pedeset svetskih novinara uputilo ka gradiću Barou. Amerikanci tada pozivaju ruski ledolomac u pomoć oko oslobađanja kitova".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>