Region

Svet

Nataša Bekvalac, kao i uvek duhovita! Boju kose promenila zbog...

Pevačica je sve iznenadila drastičnom promenom svog imidža! Nataša Bekvalac, kao i uvek duhovita! Boju kose promenila zbog...

Nataša Bekvalac, kao i uvek duhovita! Boju kose promenila zbog... Screenshoot/Instagram



Pevačica Nataša Bekvalac sve je iznenadila kada je rešila da napravi promenu u svom imidžu i plavu kosu koja je bila njen zaštitni zameni smeđom. Nakon ovoga usledila je lavina komentara, a Nataša je sada otkrila zbog čega je to uradila.

- Pa eto došla sam do ideje da malo promenim boju kose, ne bih li postala pametnija, ali ne ide. Pa promene su uvek dobrodošle, ovo je perika - rekla nam je Nataša.

Ona je proteklih dana u svom rodnom gradu snimila spot za pesmu "Dođi mami" o kojoj se mnogo spekuliše. Pevačicu smo pitali kako bi ona protumačila to kada bi joj neko rekao "Dođi mami".

- Zavisi ko mi kaže, i zavisi u kojoj situaciji mi kaže i zavisi u kom smo odnosu. Ali svakako, publika dok ne izađe pesma može pustiti mašti na volju. Jako je koketna pesma, poletna je... Prepozitivna i u meri pristojnosti naravno - rekla je Nataša.



Finale "Pinkovih Zvezdica" se bliži a Nataši je jako žao što se serijal završava. Pevačica nam je otkrila kako bi reagovala kada bi se njene ćekre Hana i Katja pojavile na sceni Pinka.

- Ja bih svoju decu podržala šta god da je u pitanju, u smislu životnog opredeljenja,  ali najmanje bih volela da budu pevačice - priznala je Nataša.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>