Region

Svet

Darko Lazić ima strašne komplikacije sa zdravljem!

Pevač uskoro mora na još dve operacije. Jedna od njih je hitna! Darko Lazić ima strašne komplikacije sa zdravljem! Moraće da mu odstrane bubreg.

Darko Lazić ima strašne komplikacije sa zdravljem! Screenshoot/Instagram



Pevaču Darku Laziću će lekari morati da odstrane jedan bubreg koji je zbog povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prestao da funkcioniše.


"Posle nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga lekari tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija. Međutim, taj bubreg sada izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, tako da hitno mora da se odstrani!"- objašnjava izvor. 

Darko na svakih par dana mora da ide na punktiranje jer mu se u predelu povređenog kuka koji nije operisao stvara kesa u kojoj se talože krv i limfa. To će takođe morati da operiše što pre, ali se on ponaša neodgovorno prema sebi. U posledne vreme Darko ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole. Njegovo stopalo još uvek nije zalečeno, iako su lekari bili ubeđeni da će se to regulisati.
 

Bratu Dalibora Andonova Grua, zapaljen automobil!



Darko Lazić uopšte ne oseća stopalo i ne može sa se osloni na njega. Da je slušao savete i instrukcije lekara, i da je išao na terapije i fizikalne vežbe, to bi sada već bilo rešeno.  Međutim, on je sve radio suprotno, tako da će trpeti ozbiljne posledice.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Skandal

Povezane vesti:


>